Juelsminde
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 21. september 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 21. september 2023

DR1

05:25  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Timian, tonic og tomater II (8:8)
Timian, tonic og tomater II (8:8) Svensk madserie fra 2019. (Timjan, tupp & tårta) Dagens gæstekok er Tareq Taylor, som byder på to af sine yndlingsopskrifter. Zeina laver indisk mad fra bunden, mens Sandra bager to slags chokoladeboller. Lisa viser, hvordan du altid vil have held med at pochere æg.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN I dag lancerer Børns Vilkår en række detaljerede anbefalinger om børn og unges brug af mobiltelefoner og tablets. Her lyder det blandt andet, at børn under to år slet ikke bør bruge dem - og at forældre bør bruge mindst muligt tid på skærmen, når de er sammen med deres børn.

07:15  

Krigens døgn: Kan Ukraine blokere de russiske forsyningslinjer?
Krigens døgn: Kan Ukraine blokere de russiske forsyningslinjer? Ukrainske styrker presser på ved fronten i både øst og syd. Spørgsmålet er nu, om det ukrainske forsøg på at kæmpe sig igennem de russiske forsvarslinjer kan lukke ned for vigtige russiske forsynslinjer? Vært: Kim Bildsøe Lassen.

07:45  

Med livet i hænderne: Kærlighed og kaos
Med livet i hænderne: Kærlighed og kaos Lisbeth skal spille violin til en nødvielse. Christian må aflyse operationer - og så skal han operere på et bankende hjerte. Men ikke alt går som planlagt.

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet En ny lov vil give folkekirken indsigelsesret, når kommuner eller forsyningsselskaber ønsker at sætte solcelleanlæg eller vindmøller op inden for en radius af to kilometer af en kirke. Maise Njor skal begynde forfra som 55-årig, og så skal vi ifølge retskrivningsordbogen til at sige finanskvinde og ankerkvinde. Og så får vi besøg af en Abud Mustafa, der i går måtte forlade studiet, sammen med sociolog Aydin soye, for hvordan kan vi forebygge bandekriminelle, hvis det ikke skal ske ved højere straffe. Værter: Mette Bluhme Rieck og Nola Grace Gaardmand DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:10  

Deadline
Deadline Elon Musk styrer den globale samtale på platformen X, hjælper Nasa med at sende astronauter ud i rummet, og giver Ukraines hær internet i krigen mod Rusland. I disse dage er Elon Musk manden, alle taler om, og samtalen har lige nu en ny bog som fikspunkt. Den verdenskendte biografist Walter Isaacsson har skrevet den på baggrund af to års personlig adgang til techmogulens liv. I Deadline kan du høre Isaacson fortælle, hvad han har lært om Elon Musk, og så taler Issa Mahmoud Jeppesen med en professor i statskundskab om de problemer, der knytter sig til en mand som Musk, der har så meget magt, men ingen demokratisk legitimitet.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (2)
Ramasjang Mysteriet III (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (22)
Ernest & Celestine (22)

06:10  

Sarah og And (13)
Sarah og And (13)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Tarmslyng (9)
Bamselægen - Tarmslyng (9) Zafias bamse Bibi har ondt i maven. Den har ikke været på toilettet i noget tid, og når den spiser, kaster den maden op med det samme. Sandra og Zafia tager et billede af Bibi i bamsescanneren og ser, at den har tarmslyng. Ved en kikkertoperation får de snoet tarmen ud igen.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden - Bolde og drivhuse
Motor Mille og Børnebanden - Bolde og drivhuse Den sure mand får sine to håndlangere til at stjæle tennisbolde, der skal bruges til at smadre de voksnes drivhuse. Børnebanden opdager, at der er blevet sat et stort hegn op, så de ikke kan komme ind i Legeland. Men Motor Mille kender et smart trick.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (12)
Hey Duggee (12)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (10)
Vidundervovsen Vaffel (10)

08:25  

Mission Valhalla (4)
Mission Valhalla (4) Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Kunstig intelligens: Drømmeverden eller Dommedag?
Kunstig intelligens: Drømmeverden eller Dommedag? Bliver kunstig intelligens løsningen på alle vores problemer, eller risikerer vi menneskets undergang? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til alle nuancerne går vi tæt på de mest ekstreme resultater og konsekvenser af kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

09:10  

Curlingklubben på sabbatårsrejse 5:5 - Vi skal fodre nogle munke
Curlingklubben på sabbatårsrejse 5:5 - Vi skal fodre nogle munke Curlingklubbens forsømte sabbatårsrejse lakker mod enden, men Maria føler, hun mangler en nat på hostel for at få den fulde backpacker-oplevelse. Får Maria overtalt Christian til, det er en god idé? Hvad kan Curlingklubben egentlig bruge deres skræddersyede jakkesæt til? Og hvordan fodrer man en munk?

09:15  

Husdrømme X (8:10)
Husdrømme X (8:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Alex og Louis har endelig købt deres drømmegård på Öland og vil føre den tilbage til fordums storhed. Men tiden har slidt hårdt på det gamle hus, og alle er enige om, at det trænger til pleje og opmærksomhed! Spørgsmålet er bare, hvor moderne husets nye ejere skal være i deres renovering, og ikke mindst - hvor meget det haster med at blive færdig?

09:20  

Curlingklubben på Færøerne 1:4 - Jeg er en fucking border collie!
Curlingklubben på Færøerne 1:4 - Jeg er en fucking border collie! Curlingklubben er taget til Færøerne for at lave tv! Og knap har Maria og Christian sat sine fødder i den færøske muld, før de skal hyrde får. Hvorfor føler Maria sig som en border collie? Og hvad har en ormekur med bloktilskuddet at gøre?

10:15  

Dage i haven (3:9)
Dage i haven (3:9) Svensk haveserie fra 2023. (Trädgårdstider) De storslåede planer er blevet skåret noget ned, og Pernilla Månsson Colt har nu besluttet, at de skal fokusere på at få styr på indergården først. John Taylor mener, at det er tid til at sætte tomatplanterne ud på friland, og Malin Persson forvandler gamle pindestole til smukke plantestøtter, mens Tareq Taylor giver nyt liv til en gammel, ussel skurvogn.

10:35  

Min have III (3:8)
Min have III (3:8) Norsk haveserie fra 2019. (Hagen min) Helen Fredholm giver sine bedste tips i sin smukke cottage garden i landsbyen Skreia. Her er der masser af høje, farverige roser og stauder. Vi følger hendes have fra tidligt forår til bugnende midsommer. Snedkeren Stine lærer os at lave en lækker havelåge.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (19:25)
Antikkrejlerne XXIV (19:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger
Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger En rævemor må efterlade sine nyfødte hvalpe, for at jage. Mens hun er væk, fryser hvalpene nede i hulen. Rævemoren skal skynde sig at finde noget at spise, så hun kan komme tilbage til hulen, varme ungerne og give dem mælk, så de kan vokse sig store.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet? I et tjørnekrat i skoven hænger der døde insekter på tornene. Hvilket dyr kan mon have sat dem på tornene? Og hvorfor?

09:16  

Sød, nuttet og i fare - Egernet uden mor (12)
Sød, nuttet og i fare - Egernet uden mor (12) Juvel finder en meget lille egernunge, der ligger og ryster udenfor hendes hus. Hun giver den noget at spise og kan se at den er meget forkommen. Egernungen får noget hø at ligge i, og bliver sat ud i Juvels legehus, hvor der er læ. Men den har ingen mor og er sulten, så chancen for at pigen kan redde den nuttede egernunge er lille.

09:30  

MikroMakkerne - Skovsøen
MikroMakkerne - Skovsøen MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag undersøger Selma og Milton, hvilke dyr der findes i en skovsø. Og så hjælper de NaturMikkel med at skære fisk op.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:41  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Nogle mener, at der er en levende Plesiosaurus i en sø i Skotland den dag i dag. Det er ikke sandt, for Plesiosaurus uddøde for millioner af år siden. At det skulle leve i søen er således en myte.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (9)
Cirkusliv i savsmuld (9) En skægget dame møder op i cirkus for at få arbejde. Cirkusdirektøren bliver bange for hende fordi hun ser så anderledes ud. Signe tager sig venligt af damen og byder hende på kaffe.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at myg godt kan lide sure tæer? Tag med Lille Nørd på mygge-eventyr, og se om det er Katrine eller Anders som kan få flest myggestik.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (11)
Onkel Rejes Sørøvershow (11) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Valdemar, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sværd, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Valdemar og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Skæg med bogstaver - B
Skæg med bogstaver - B Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet B, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

11:55  

Vilde venner (11)
Vilde venner (11) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal fodre en lille ræveunge, ringmærke 25 ællinger og så skal de ud og redde en flagermuseunge.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020: Motorer i massevis
Bonderøven 2020: Motorer i massevis Frank skal have savet sit nedfældede tømmer til møllen. Det kræver en bloksav af format, som tilfældigvis står på Motorsamlingen på Djursland - Nordeuropas største samling af stationære forbrændingsmotorer.

12:45  

Nak & Æd - en gedde (5:10)
Nak & Æd - en gedde (5:10) Sæson 4 (2013). Det er blevet maj, og foråret er kommet til Danmark. Det skal selvfølgelig fejres med en udflugt i den smukke danske natur, og denne gang er Jørgen og Nikolaj taget på fisketur, og der står gedder på menuen - måske...! For en vellykket fisketur kræver både held og godt grej, og i dag stiller vennernes hjælper også krav til størrelsen på gedden - den må nemlig hverken være for kort eller for lang, i så fald må den genudsættes. Men både Jørgen og Nikolaj gør sig umage for at fange en gedde, for de har nemlig store planer med tilberedningen, der bl.a. involverer en donkraft og nogle brændenælder. Sendt første gang 13.11.13

12:45  

Bonderøven - Båd
Bonderøven - Båd Et kort udklip - hvor Bonderøven færdiggør sin hjemmelavede båd.

13:25  

I hus til halsen XI (1:9)
I hus til halsen XI (1:9) Ekskonen er flyttet og børnene fløjet fra reden. Så på syvende år sidder Jan alene tilbage i familiens forladte hjem i Thisted. Det vil designeren Søren Vester, ejendomsmægleren Line Franck og tømreren Dennis Lindequist lave om på! Sammen med et kærlighedshav af venner, går de gennem huset som en tornado og får vækket noget ellers glemt i Jan. Og så kæmper Søren med et gammelt dæk, Dennis bygger højt og alle kommer med til havekoncert.

13:25  

I hus til halsen XI (2:9)
I hus til halsen XI (2:9) En række diskusprolapser har gjort det umuligt for Dan at blive boende i sit hus i Jebjerg - både fysisk og økonomisk. Men det er op ad bakke med kun to fremvisninger på seks år! Derfor sætter designeren Søren Vester, ejendomsmægleren Line Franck og tømreren Dennis Lindequist alt ind på at få huset solgt. Det strømmer til med folk, der vil hjælpe Dan. For nu er det tid til at hjælpe manden, der altid har været der for andre.

14:25  

Kender du typen? 2016 (1)
Kender du typen? 2016 (1) Aftenens kendte hovedperson har skiftet storbylivet og caffe latterne ud med en tilværelse på landet og hjemmebrygget kaffe - og det har ikke været uden kultursammenstød. Det og meget mere lærer livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup om den hemmelige hovedperson, inden de til sidst skal regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:15  

Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen
Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen Historier med børns sovedyr i hovedrollerne. Rosa besøger Vigga, som har en sovedyrshest, der hedder Allan og er meget kilden. På Viggas værelse finder de et billede af Vigga, da hun var klædt ud som en sej piratprinsesse til fastelavn. Så i eventyret bliver Allan til en pirat, der går i land på en sej piratprinsesses ø, for at røve skatte sammen med sin far. Problemet er bare, at det kan være meget svært at røve, fægte og slås som en ægte pirat, når man er så kilden som Allan.

12:35  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

12:55  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Farfars Drenge køre imod Jorden Rundt. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i et møbelvarehus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

12:55  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

13:25  

Heino fikser alt - Vasen (15)
Heino fikser alt - Vasen (15) Hubert har ringet efter Heino, fordi han har haft et uheld: Han er kommet til at smadre sin mors vase, da han spillede bold indenfor. Det er nu op til Heino at fikse vasen inden Hubert's mor kommer hjem.

13:35  

Sofus (1)
Sofus (1) Sofus lander hos Mikkel, der bor på en gård i Danmark. Der er masser af maskiner, en sød hund og mange køer. Mikkel driller sin søster, men ender med at sige undskyld, så de kan lege igen. Sofus laver 'Sofussjov' med Mikkel og dagen slutter med boblebad og en gave fra Mikkel til Sofus.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Der dukker en mystisk monolit op i Bakkeby, hvilket skaber frygt, forvirring og fascination blandt indbyggerne. Sprinter må opklare mysteriet, før panikken river byen fra hinanden. For det kan jo også være en superskurk, der står bag. Det er dog ikke tilfældet og efter en masse diskussion, formår den sorte sten at samle byen om en fælles "fjende".

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4)

14:00  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8) Esther tager instrumenter med i børnehave, og det er Balder ikke vild med; musik er ikke hans kop te. Hjemme laver Esther et orkester, men hendes forældre har hovedpine og skynder sig at fjerne instrumenterne. Kun Oda Omvendt kan hjælpe Esther med at få musikken tilbage - eller kan hun? Samtidig får Balder nyt tøj, der passer til hans drøm om at blive konge af Sort Stue.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

14:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (10)
Onkel Rejes fede sommerferie (10) Da Onkel Reje finder ud af, at Onkel Bum har opfundet en maskine, så man kan snakke med babyer inde i maven, bliver han nysgerrig. For mon babyen i hans egen mave er en pige eller dreng? Inde hos naboen har Didrik og Skidrik travlt med at finde på nye måder at tilintetgøre Onkel Reje på, og heldigvis bliver der hentet haveaffald i dag, så måske kan de slå to fluer med ét smæk.

14:25  

Motor Mille på cirkustur (1)
Motor Mille på cirkustur (1) Mille har benzin i blodet og motorolie i håret. Hun drømmer om at opvise et farligt motorcykel nummer i et cirkus, men i Cirkus Baldoni bliver hun sat til at øve et nummer med stole, som viser sig at være mindst ligeså krævende og farligt.

14:40  

Kika og Bob (16)
Kika og Bob (16) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:10  

Mord med dr. Blake (27)
Mord med dr. Blake (27) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

15:15  

Mord med dr. Blake (28)
Mord med dr. Blake (28) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

16:15  

Mord med dr. Blake IV (1:8)
Mord med dr. Blake IV (1:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

17:10  

Jordemoderen VI (1)
Jordemoderen VI (1) Engelsk dramaserie fra 2017. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:55  

Antikduellen (5:12)
Antikduellen (5:12) Antikduellanterne Mette Flauenskjold og Ronni Veng handler i Hadsund. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Mette Flauenskjold, som sælger tapeter og retro fra forretningen MP Tapet, og Ronni Veng, der står bag Genbrug Silkeborg og Vengs Genbrug og Design på Nørrebro i København. Og i dag jagter de skatte i Hadsund.

DR2

17:25  

Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Skabelsen
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Skabelsen Holger Bech skal bruge en blyant, en glaskugle og et skakbræt til at forklare big bang og skabelsen af det univers vi kender i dag. Tag med på en kosmisk rejse i universet, fra den spæde begyndelse med Big Bang, liv og molekyler til armageddon og verdens ende, når den 78-årige professor i højenergifysik, Holger Bech, fortæller sin version om 'Teorien om det hele'. Du skal lære hvornår stjerner og planeter fødes og om sorte perler, der flyver gennem universet og som måske rammer os en dag. Sendt første gang 27.12.2019

17:30  

Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Livet og "Gud"
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Livet og "Gud" Holger Bech skal bruge en babushka-dukke, et tavlekridt og mikroskop til at forklare livet i universet. Vi skal tæt på det stof som alt er lavet af, finde ud af om der er liv andre steder i universet og om Gud kan findes et sted i det hele. Tag med på en kosmisk rejse i universet, fra den spæde begyndelse med Big Bang, liv og molekyler til armageddon og verdens ende, når den 78-årige professor i højenergifysik Holger Bech Nielsen, giver seerne indblik i 'Teorien om det hele'. Sendt første gang 28.12.2019

17:45  

Hvad siger din stil? - Alt var for meget i 80'erne
Hvad siger din stil? - Alt var for meget i 80'erne Kvinder med kæmpe skulderpuder og mænd med make-up. 80'erne var både penge og power, men også fitness og det androgyne look. Musiker Lucky Lo elsker 80'erne og er meget inspireret af bl.a. Top Gun i sin stil. Men hvor finder vi egentlig spor af 80'erne i vores garderober, som også er moderne i dag?

17:45  

Byernes mester: Den danske forvandling af New York
Byernes mester: Den danske forvandling af New York Hvordan gør man en by som New York mere menneskevenlig - og Times Square endnu mere ikonisk? Det havde Jan Gehl svaret på, og nu drager Ane Cortzen til den pulserende storby for at se forvandlingen.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Det perfekte kup
Karlas Fantalastiske Klasse - Det perfekte kup Karla, Othello og Alex skyder med Mega Blasters i bussen, indtil buschaufføren tager dem. Karla lægger den perfekte plan, så de kan stjæle dem tilbage.

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII

16:55  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6) Kirsten har selv smurt sin madpakke. Men risengrød med Nutella og ristede løg er ikke sagen set med Balders øjne. På Sort Stue må man kun have rugbrødsmadder med. Kirstens mor føler sig skidt tilpas, fordi Balder i løbet af natten har stjålet hendes - og alle de andre forældres - fantasi. Hvad mon der sker, når Oda Omvendt zapper nogen, der slet ingen fantasi har?

17:05  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

17:25  

Stop!
Stop! Abbe er blevet mesterdetektiv! Problemet er bare, at han ikke har nogen sager at løse. Mor og far skændes om, hvem der har smidt nøglen til bilen væk. Endelig en rigtig sag for Mesterdetektiven Abbe!

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre børn opdager, at en sur mand bryder ind og overtager byens store slot. Og han har stjålet alle cykelhjelmene fra børnene i byen. Hvad mon den sure mand skal bruge dem til? Børnene kalder på Motor Mille, og sammen lægger de en plan for at få cykelhjelmene tilbage.

17:51  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) Det er nytårsaften, og så skal der fyres krudt af. Dilleren bliver lidt for ivrig med nytårskrudtet, og John lærer, hvorfor man aldrig skal gå tilbage til en fuser.

17:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Gift ved første blik IX (5:8)
Gift ved første blik IX (5:8) Må man indrette med ugler og ølkasser i 30erne? Rasmus og Sara kysser og er kærlige, men under overfladen ulmer usikkerheden. Selvreflektion er i højsædet hos Nicklas og Sara. Line griner af Mark i køkkenet, og hvordan ligger man i sofaen? Pernille har glemt at være ærlig, mens Martin glæder sig til, hun flytter ind. Og så presser tårer og en svær snak sig på hos Jeanette og Michael.

DR2

18:15  

Det fantastiske byliv III (1:6) Buenos Aires
Det fantastiske byliv III (1:6) Buenos Aires Canadisk dokumentarserie fra 2020. Buenos Aires. Tango og fodbold. Men Argentina og landets hovedstad har lidt under et brutalt militærdiktatur og den ene økonomiske nedsmeltning efter den anden. Byens indbyggere er presset af millioner af tilflyttere, politisk og økonomisk ulighed og en knirkende infrastruktur. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen taler med lokale græsrodsbevægelser, der kæmper for livskvalitet for alle.

19:10  

På rejse med Griff - Australien (2:6) Fra Kalgoorlie til Sydney
På rejse med Griff - Australien (2:6) Fra Kalgoorlie til Sydney Britisk dokumentarserie fra 2020. (Griff's Great Australian Rail Trip) Griff Rhys Jones fortsætter turen på Indian Pacific tværs over tre delstater gennem det barske Nullarbor Plain, via Adelaide og Broken Hill til Sydney. De 3.000 km giver ham rig lejlighed til at udforske, hvad det vil sige at være australsk. Han besøger Australiens største fårefarm, rejser med the Flying Doctors og oplever den historiske Zig Zag-jernbane. Til sidst venter Sydneys storslåede havn og hans gamle ven Ross Noble.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde (og hans håndlangere) forsøger at stjæle en kapucinerabe, men aben får overtaget og skaber en masse ballade, som får Mads og Emma (plus kæledyr) til at redde aben og McFældes lakajer.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (20)
Svampebob Firkant VIII (20) Fastfrosne fjæs + Hvil i fred, Handskeland

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn I jagten på ubegribelig luksus bliver Phil venner med en oldgammel, selvhøjtidelig mumie. Mumien drømmer om at genvinde fortidens storhed og skal bruge den magiske krone for at opnå sit mål.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kriminelt: Dusørjægeren og sølvskatten
Kriminelt: Dusørjægeren og sølvskatten Casper sætter sig for at finde en sølvskat, som er blevet stjålet fra en samler. Samleren har udlovet en milliondusør, men alt går ikke efter planen. Vært: Trine Maria Ilsøe.

21:55  

Det sjette bud (1:4)
Det sjette bud (1:4) Britisk dramaserie bygget på virkelige hændelser. (The Sixth Commandment) Den ensomme universitetslærer Peter Farquhar imponeres af en ny studerende, Ben Field. Det bliver starten på en kompleks og chokerende kriminalsag. Trods den store aldersforskel indleder Peter og Ben et forhold. Men snart begynder Peter at blive syg. Hvad han ikke ved, er, at Ben er ved at forgive ham. "Rystende og intens", skrev avisen The Guardian om serien og gav den maksimumkarakteren fem stjerner. Medvirkende: Timothy Spall, Anne Reid, Éanna Hardwicke m.fl.

22:55  

På vildspor i ødemarken (1:6)
På vildspor i ødemarken (1:6) Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et ukendt sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. Først skal han vælge udstyr til de næste dages hemmelige opgave, og det skal være så billigt og godt som muligt. Hvad er nødvendigt, hvad kan undværes. Her er Lars endnu på velkendt grund, men det varer ikke længe, for halvvejs gennem turen må han gøre noget, han aldrig har gjort før på en ekspedition. Nordvision fra Norge.

23:55  

Malpractice (2:5)
Malpractice (2:5) Britisk dramaserie fra 2023. (Malpractice) Lucinda Edwards er under hårdt pres. Undersøgelsen af, om hun er egnet som læge, fortsætter. Lucinda forsøger at komme nærmere sandheden om, hvorfor hendes patient døde. Samtidig må hun forsøge at ignorere sin stressende situation for at passe sit job på den travle skadestue.

DR2

21:00  

Iran i hjertet (2:4)
Iran i hjertet (2:4) Unge mennesker fængsles og dør i Iran. I Danmark forsøger Nima og Kimia at være stemmer for de unge i Iran gennem deres musik og malerier. Men da en ung mand bliver henrettet i Iran, har Nima svært ved at bevare håbet.

21:30  

VISION - Mick Øgendahl
VISION - Mick Øgendahl Han er blevet beskyldt for at være dum og at komme let til sin succes. Men det hele er nøje kalkuleret. For Mick er meget mere end en bonderøv fra Falster... Mick Øgendahl har gennem flere årtier været en af de største danske standupkomikere. At blive på toppen kræver professionalisme, hårdt arbejde, alsidighed og evnen til at skabe sin egen karriere. Derfor har Mick udover utallige stand up-shows skrevet film og tv-serier, spillet skuespil og været instruktør samtidig med, at han er chef i sin egen virksomhed, hvor han har kontrol over alle dele af sit brand. Men det er ikke uden risiko at være så ambitiøs som Mick. Og det har kostet ham et stort sammenbrud og nogle dyrekøbte erfaringer, som han i dag bruger konstruktivt.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

IKEA-bossens millioner (1:2)
IKEA-bossens millioner (1:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kamprads miljoner) På et håndskrevet ark papir og i en enkel, fejlstavet sætning testamenterede IKEAs grundlægger Ingvar Kamprad sin halve formue til noget aldeles uventet. Over en halv milliard svenske kroner skal gå til forretningsvirksomhed i landsdelen Norrland. Men hvad mente han egentlig? Hvem skal have del i pengene?

23:40  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

00:45  

Mord med dr. Blake (21)
Mord med dr. Blake (21) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

01:10  

Mord med dr. Blake (20)
Mord med dr. Blake (20) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En grusom massakre ryster Ballarat. En hel familie, en af byens mest respekterede, findes myrdet i familiens eget hjem. Tidligere samme dag vinder Jeans søn Jack et terrænløb, der er sponseret af den dræbte familie. Jack er noget af en døgenigt, og snart havner han øverst på listen over mistænkte. Nu er det op til dr. Blake at rense hans navn og finde morderen.

01:45  

Mord med dr. Blake (22)
Mord med dr. Blake (22) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

02:50  

Antikkrejlerne XXIV (17:25)
Antikkrejlerne XXIV (17:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:35  

Husdrømme X (7:10)
Husdrømme X (7:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Både Håkan og Maria har rødder på vestkysten, og da en tidligere konservesfabrik på idylliske Klädesholmen pludselig bliver sat til salg, griber de chancen. Men det ormædte havpakhus er for svært at renovere, og Håkan og Maria beslutter sig for at genopbygge en helt ny konservesfabrik fra bunden - med en høj ambition om et autentisk look. Men er det virkelig muligt at genskabe det gamle?

DR2

00:40  

Historien om et mord - Hvis juryen finder...
Historien om et mord - Hvis juryen finder... Amerikansk true crime-serie fra 2020. (A Wilderness of Error) Ni år efter mordene skal drabssagen for retten igen, og Jeffrey MacDonald skal for første gang overbevise en jury om sin uskyld. Hans forsvar indkalder et overraskende vidne: Pigen med sommerhatten. Hendes vidneudsagn kommer bag på alle.

01:25  

Historier fra dødsgangen - Jagten på en lejemorder
Historier fra dødsgangen - Jagten på en lejemorder Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Death Row Stories) Et vidne i en drabssag bliver skudt ned på gaden. Øjenvidner udpeger Thomas Donte som drabsmand, og politiet slår til. I 2007 dømmes han for mordet på Tyreese Gaymon og sendes på dødsgangen. Men Dontes appeladvokat opdager, at der er andre vidner til drabet og flere, der kunne have givet ham et alibi på drabstidspunktet. Vil domstolen genoptage hans sag?

02:05  

Londongrad (2:3) 14 mystiske dødsfald
Londongrad (2:3) 14 mystiske dødsfald Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Da Putin kommer til magten, falder Boris Beresovskij i unåde og må flygte til Storbritannien. Her planlægger han at vælte Putin - men planen har en pris. I et desperat forsøg på at få sin milliardformue ud af Rusland udtænker han i samarbejde med Scot Young en risikable plan: Project Moscow. Men da projektet falder til jorden, begynder folk at dø.

02:55  

Spionen III (7:8)
Spionen III (7:8) Tysk thrillerserie fra 2020. (Deutschland 89) Alle løber på hinanden til handelsmessen i Leipzig. Martin forsøger at stikke en kæp i hjulet på Lenoras attentatplaner, og også Valdez og Brigitte er i hælene på hende. Schweppenstette afslutter en stor handel på messen, mens Fritz er på jagt efter investorer.

03:45  

Spionen III (8:8)
Spionen III (8:8) Tysk thrillerserie fra 2020. (Deutschland 89) Martin tages som gidsel og må kæmpe for sit liv. Schweppenstette forsøger at frelse sin søn, mens hans "kone" og Nicole må redde Max fra en frygtindgydende modstander. Samtidig opdager Tina og Ingrid Tischbiers dybeste hemmelighed.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, JUELSMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0921213231