Juelsminde
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 31. oktober 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 31. oktober 2020

DR1

00:35  

Blade Runner
Blade Runner Los Angeles 2019. En flok oprørske replikanter er vendt tilbage til jorden og skjuler sig i storbyen. Dusørjægeren Deckard skal skaffe dem af vejen. Undervejs forelsker han sig i den smukke, sorthårede Rachael, som måske - måske ikke - er replikant. Kærlighedshistorien kaster et nyt lys over hans arbejde og gør det sværere for ham i slutopgøret med replikanternes leder. Medvirkende: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young m.fl. Instruktion: Ridley Scott.

02:25  

Shetland: Sort som ravnen
Shetland: Sort som ravnen Det er midsommer. Nætterne på Shetlandsøerne er lyse, og på en sådan nat ender en teenagepiges liv. Nu er det op til politimanden Jimmy Perez at finde pigens morder. Det bliver en sag, der ripper op i gamle sår i et lille samfund, hvor ingen plejer at låse deres døre, men hvor beboerne pludselig må indse, at der er en morder iblandt dem. Jimmy Perez: Douglas Henshall.

04:20  

Kender du typen? 2017 (11)
Kender du typen? 2017 (11) Hvilken kendt dansker bor i et træhus, har røde lædersofaer og er vild med tulipaner? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Husdrømme (2:8)
Husdrømme (2:8) Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Erik og Marie, der netop har fundet deres drømmehus i Skåne. Det er en mere end hundrede år gammel villa, som undervejs i det, der skulle have været en lettere renovering, byder på adskillige overraskelser.

06:35  

Alene i vildmarken USA IV (6:11)
Alene i vildmarken USA IV (6:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. De fleste teams er blevet forenede, men har nu det problem, at de skal skaffe mad til to. Den sidste deltager har en barsk bjergbestigning mellem sig selv og makkeren.

07:15  

Alene i vildmarken USA IV (7:11)
Alene i vildmarken USA IV (7:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. En voldsom og nådesløs regn truer med at oversvømme de tilbageværende team. Et par går i gang med et projekt, der kunne betyde deres overlevelse, mens et andet team overvejer at give op.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:05  

Jagten på kærlighedssvindleren (4:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (4:4) Richard Scott Smiths fortid er ved at indhente ham. Gruppen af hans hævngerrige ekskærester beslutter sig for at tage på et roadtrip for at stoppe hans svindelnumre en gang for alle. Men de bliver nødt til at handle hurtigt, for Richard Scott Smith har allerede tre nye ægteskaber på bedding.

00:55  

Fremtidens vilde eventyr (1:2)
Fremtidens vilde eventyr (1:2) Komikeren Jamali Maddix udforsker den digitale sex-scene med virtual reality-porno og avancerede customized sexrobotter. Han møder mennesker, der finder nye måder at sælge sex på - og undersøger betydning af digisex. Vil fremtidens sexteknologier ændre verden?

01:40  

Fremtidens vilde eventyr (2:2)
Fremtidens vilde eventyr (2:2) Jamali rejser til Puerto Rico, hvor en bitcoin-milliardær og hans tilhængere forsøger at skabe et radikalt samfund uden banker eller statsregulering. Men vil de lokale acceptere deres ideer?

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:25  

Gudstjenester: Aarhus Bykirke 4:4
Gudstjenester: Aarhus Bykirke 4:4 Sangeren og komponisten Michael R. Andreasen skal sammen med vært Anders Laugesen til gudstjeneste i Aarhus Bykirke. Dagens præst er Henrik Højlund, der for nylig er ansat. De får til gudstjenesten selskab af den unge aarhusianske menighed, hvor de sammen med kirkens lovsangsband vil synge med på: Hil dig frelser og forsoner, DDS 192, Almagts Gud, velsignet vær, DDS 356, Jesus os til trøst og gavn, DDS 59, foruden lovsange fra kirkens egen samling.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (26)
Inui (26)

05:10  

Masha og Bjørnen (1)
Masha og Bjørnen (1) Billedskønt

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie.

06:00  

Rasmus Klump (13)
Rasmus Klump (13) Ækvators vogter

06:15  

Luk op Luk i - FARVEL
Luk op Luk i - FARVEL Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Pastor Johannes har altid drømt om at styre et tog, men da han får lejlighed til det, går det helt galt.

06:50  

Simon
Simon Farvel til suttekluden

07:00  

Gurli Gris III (2)
Gurli Gris III (2)

07:05  

Gurli Gris III (3) - Pedro's hoste
Gurli Gris III (3) - Pedro's hoste

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Specktors og Motor Mille
Morgensang med Ramasjang | Specktors og Motor Mille Den får fuld gas i dag, når SPECKTORS hjælper Motor Mille med at få liv i en gammel sæbekassebil. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (3)
Stop! (3) Klara vil lege med storesøster Leas ting, som er meget sjovere end hendes egne. Men Lea vil ikke dele. Så da Lea forlader sit værelse, sniger Klaras sig ind uden at få lov...

07:30  

Plys' Hafferlaf Halloween
Plys' Hafferlaf Halloween

08:35  

Pyjamasheltene II (21)
Pyjamasheltene II (21)

08:45  

Pyjamasheltene II (22)
Pyjamasheltene II (22)

08:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Naturens vidundere II (1:3)
Naturens vidundere II (1:3) Vores verden er fuld af naturvidundere. Store bjergkæder, uigennemtrængelige regnskove og tropiske øer. Enestående steder, som også er ekstremt ugæstfrie og krævende at bo i nærheden af. Her møder vi nogle af de mennesker, der har vovet at bosætte sig ved Himalaya, Canadas arktiske egne og Amazonas i Brasilien. Og som, i takt med at disse steder ændrer sig, også må udvikle deres overlevelsesstrategier.

11:10  

Miss Marple: På Bertram's Hotel (1:2)
Miss Marple: På Bertram's Hotel (1:2) Miss Marple tilbringer 14 dage på et hotel i London, hvor alt er som i de gode gamle dage. Facaden er næsten for pæn. En dag ankommer en internationalt kendt eventyrerske... Miss Marple: Joan Hickson

DR2

09:10  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:40  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

11:15  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

11:45  

Temalørdag: DR2 på æblerov
Temalørdag: DR2 på æblerov Spontan sang og mundvand opstår, når de passionerede æbleentusiaster, Frank Erichsen og Per Kølster, smager sig gennem Æble-danmark i jagten efter glemte, danske æblesorter. På deres roadtrip gennem landet finder de svaret på, hvor alle æblers moder findes, hvordan æblet gik fra at være en kongelig til en folkelig frugt, og hvordan vi har brugt æblet i madlavning i både krigs- og fredstid. Promillen i blodet stiger til slut - for betyder gourmetrestauranternes efterspørgsel af dansk æblecider, at de danske æblesorter har en fremtid?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:20  

Gurli Gris: Græskardysten
Gurli Gris: Græskardysten

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Kasper og Sofie (6)
Kasper og Sofie (6) På fisketur

10:45  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Min oldefars historier - Ridderne
Min oldefars historier - Ridderne Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at dræbersnegle er farlige? Ta' med Lille Nørd på skovtur og se, om det lykkes Anders at få sneglene til at æde hans salat.

DR1

12:05  

Miss Marple: På Bertram's Hotel (2:2)
Miss Marple: På Bertram's Hotel (2:2) Et posttog udsættes for røveri. Den forsvundne præst er blevet set i toget. Hotelkarlen synes at kende Bess' fortid. Da Miss Marple får løst mysterierne, krakelerer overfladen på det pæne hotel... Miss Marple: Joan Hickson

13:05  

Den Kongelige Køkkenhave (3:3)
Den Kongelige Køkkenhave (3:3) Det er nu sidste sommer før haven åbner og Køkkenhavens bede fyldes med bær, grøntsager og urter, som nøje udvælges i samarbejde med både de kongelige søstre og Kongehusets kok. Æbletræerne beskæres til Espalier, og alle havens gartnere knokler for, at alt står snorlige til den store indvielse.

13:40  

Titanic
Titanic I april 1912 stævner den enorme luksusliner Titanic ud på sin skæbnesvangre jomfrurejse. Ombord forelsker den 17-årige overklassepige Rose sig i den fattige, fandenivoldske Jack, der har vundet sin billet i et spil kort. Ingen af dem aner, at 'skibet der ikke kan synke' har kurs mod katastrofen. James Camerons episke drama gjorde Leonardo DiCaprio og Kate Winslet til superstjerner og modtog hele 11 Oscars - deriblandt priserne for bedste film og instruktion. Medvirkende: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane m.fl. Instruktion: James Cameron.

DR2

12:45  

The Big Short
The Big Short I årene op til 2008 begynder fire outsidere at lægge mærke til det, bankerne, medierne og regeringen nægter: at den globale økonomi er ved at kollapse. De får en idé. De vil 'shorte' - spekulere mod - subprime-obligationer, der har fået en høj kreditvurdering, men som i bund og grund er værdiløse. En beslutning, der fører dem ind bankverdenens mørke skygger. Medvirkende: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt m.fl. Instruktion: Adam McKay.

14:50  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (3)
Ramajetterne III (3) Sus er i gang med at planlægge den perfekte personalefest, men festen er i fare for at blive en fiasko, da hendes fly er forsinket.

12:50  

Bobbel og Gælles Mission - Gælle farer vild (2:6)
Bobbel og Gælles Mission - Gælle farer vild (2:6) På sin mission for at redde Skjoldborg møder Gælle to tossede søpølser, som sender ham på vildspor. Pludselig er Gælle helt alene i en mørke haj-slugt.

12:55  

Didrik Drage (30)
Didrik Drage (30)

13:10  

Kika og Bob (15)
Kika og Bob (15) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (12)
Morten Skildpadde II (12)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Rummanden (1)
Hr. Skægs hotel - Rummanden (1) Hr. Skæg ser et mærkeligt væsen træde ind i receptionen. Men det viser sig at være en rar russisk rummand. Han er løbet tør for mad og savner nogle at snakke med. Hr. Skæg lærer at lave space food, og rummanden er glad for at have nogen at spise sammen med.

14:00  

Brillebjørn (7)
Brillebjørn (7) Norsk dramaserie. Lucy er syg og hjemme fra børnehaven. Da lægen kommer og skal undersøge hende, synes Lucy det er lidt mærkeligt.

14:05  

Alfons Åberg (11)
Alfons Åberg (11) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Der er den skønneske sne udenfor, så Cirkeline og musene beslutter, at de vil bygge en snemus! Men hvad er nu det - er snemusen levende?

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Russerne sender en hund ud i rummet, men det synes Findus er for galt. Katte er dog klogere, og han vil også afsted.

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

17:45  

Folk og fæ (2:6)
Folk og fæ (2:6) Netop som James er begyndt at føle sig hjemme i sine nye omgivelser, dukker Siegfrieds lillebror Tristan op med sit helt eget kaos i kølvandet. Senere møder James atter den skønne Helen. Han samler mod til sig til at invitere hende ud, men får ikke det svar, han håber på.

DR2

15:40  

Mig og Elvis (2:2)
Mig og Elvis (2:2) Oplev Finn Nørbygaard og Elvis i deres forrygende sceneshow. Producer: Trine Fensmark. Sendt første gang 10. april 1998.

16:40  

Russian Pizza Blues (2:3)
Russian Pizza Blues (2:3) Det, der begyndte som en ganske almindelig tur i en lufthavnsbus, er ved at udvikle sig til en række skærsommernatseventyr. Leslie Howard Hansen har genset sin bror, B.B., efter 16 år og tre måneders adskillelse, og B.B. har meget at fortælle - men der er hele tiden "noget, han ikke har fortalt". Den russiske rockmusiker Sergej leder efter sin datter, Elena, som han skiltes fra midt i et skænderi, da Langebro pludselig gik op. Medvirkende: Sergei: Sergei Gazarov Elena: Marianna Roubintchik Leslie Howard Hansen: Michael Wikke Bjarne Bent: Steen Rasmussen. Desuden medvirker: Claus Nissen, Hugo Øster Bendtsen, Robert Grant, Charlotte Toft, Line Kruse, Desmond Scarlett, Jytte Piloni, Michael Kvium, Rikke Wölck og mange flere. Manuskript: Steen Rasmussen, Michael Wikke og Mikael Olsen. Instruktion: Steen Rasmussen og Michael Wikke. Foto: Erik Zappon. Musik: Billy Cross og Joakim Holbek. Produktion: Filmkonsortiet Zanzibar i co-produktion med bl.a. DR TV-Drama. Sendt første gang 04.04.95

17:10  

Monty Python's Flying Circus (41)
Monty Python's Flying Circus (41) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:40  

Monty Python's Flying Circus (42)
Monty Python's Flying Circus (42) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (5)
Gurli Gris V (5) Slemme Skildpadde

15:15  

Gurli Gris V (6)
Gurli Gris V (6) Hr. Rævs butik

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ridderprinsessen Nella (21)
Ridderprinsessen Nella (21)

16:05  

Gurli Gris: Græskargildet
Gurli Gris: Græskargildet

16:10  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder halloween + Vovserne redder en minipatrulje på afveje

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Marie og Maria (5:6)
Marie og Maria (5:6) En tyv på fri fod

17:15  

Marie og Maria (6:6)
Marie og Maria (6:6) Den store fødselsdagsfest

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (9)
Onkel Rejes Heavyband (9) Krølle savner sin far, der er kommet i Helvede, men Onkel Reje ved hvad der kan få ham i bedre humør: en tur går til Jyttes bodega, hvor Djævlens Heavyband spiller. Desværre får Djævlen lampefeber og Onkel Reje må springe til som forsanger. Dagen byder også på en grim besked fra Kranieknuserne.

17:45  

Min ven Marlon (10)
Min ven Marlon (10) Marlon blir en tyv.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Naturens mærkeligste partnerskaber
Naturens mærkeligste partnerskaber Naturen er fyldt med alle mulige forunderlige og farlige forhold. Ældgamle partnerskaber, som både mennesker, dyr og planter har gavn af. Tag med gennem tørre ørkener og mørke jungler, og oplev nogle af de vilde og uventede par, der findes. Hvad laver en lille frø i en fugleedderkops bo? Hvorfor er der en lyserød larve midt i en myre-rede? Og hvorfor følger en gruppe bavianer forsigtigt efter en flok elefanter?

20:00  

Den store bagedyst (5:9) - Der er altid en anledning til kag
Den store bagedyst (5:9) - Der er altid en anledning til kag Så skal der fejres! De syv deltagere fejrer fødselsdag, og bager deres egen alder med smukke og kreative talkager. Og så er der romantik, amoriner og duften af bagværk i luften, når deltagerne skal forføre dommerne med lækre Valentinsdag-mesterværker. Katrine og Markus bliver da også ret forelskede nogle gange under bedømmelsen af kagerne.

DR2

18:10  

Babettes gæstebud
Babettes gæstebud En uvejrsnat i 1871 er den franske mesterkok Babette ankommet til den barske jyske vestkyst. Her har hun nu boet i 14 år som husholderske for to fromme præstedøtre. Babettes eneste forbindelse med hjemlandet er en lotteriseddel, som en trofast veninde fornyer hvert år. Ingen på egnen ved, hvem Babette egentlig er - eller hvilken storslået plan hun udklækker, da hun vinder en betragtelig sum. Gabriel Axels lune Blixen-filmatisering modtog en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film. Medvirkende: Stéphane Audran, Bodil Kjer, Birgitte Federspiel, Jarl Kulle m.fl. Instruktion: Gabriel Axel.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Som dug for slagne enge".

20:00  

Her er dit hit: Silverflame med Dizzy Mizz Lizzy (2:8)
Her er dit hit: Silverflame med Dizzy Mizz Lizzy (2:8) DR2 dykker ned i 8 store danske hits og forsøger at finde ud af, hvorfor netop de sange er blevet allemandseje. Vi har fyldt programmerne med gode historier, musiknørderi og livemusik. Aftenens hit er Silverflame med Dizzy Mizz Lizzy

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie (5)
Kasper og Sofie (5) Lærer trafikregler

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (11)
Zorro (11) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (12)
Alfons Åberg (12) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Den lille vampyr
Den lille vampyr Den 13-årige vampyr Rudolf og hans klan er på flugt fra to gruefulde vampyrjægere. En dag, da Rudolf er på flugt og er blevet væk fra sin familie, møder han Anton, en dødelig, som er fascineret af alt, der handler om gamle slotte, kirkegårde og vampyrer. Anton hjælper Rudolf i kampen mod hans fjender for at redde Rudolfs familie.

DR1

21:00  

Kronprinsparrets Priser 2020
Kronprinsparrets Priser 2020 Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik hylder i samarbejde med Bikuben Fonden særligt udvalgte kunstnere og organisationer, der står bag nogle af de afgørende sociale- og kulturelle indsatser i Grønland og Danmark. Dét sker i et stort og festligt tv-show, som samtidig byder på optrædener fra en lang række danske kunstnere. Showet sendes LIVE fra Værket i Randers. Værterne er Stéphanie Surrugue og Kåre Quist.

22:30  

Unge Morse V (6:6)
Unge Morse V (6:6) Morse og Shirley Trewlove må spille ægtemand og hustru, da de sendes undercover på en kostskole. En lærer er sporløst forsvundet, men det er sin sag at komme til bunds i skolens mange hemmeligheder. Samtidig får Morse og hans kolleger en trist besked - deres station skal nedlægges. Inden det kommer så vidt, er Thursday fast besluttet på at opklare sagen om de brutale mord i Oxfords underverden. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

22:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: Truth
Filmperler: Truth Kort før præsidentvalget i 2004 går nyhedsværten Dan Rather og hans producer Mary Mapes i luften med en historie, der kan vende op og ned på valgkampen. Nogle dokumenter beviser tilsyneladende, at George W. Bush brugte sin families forbindelser til at undgå at blive sendt i krig i Vietnam. Men der sås tvivl om dokumenternes ægthed, og den eksplosive politiske historie bliver i stedet en stor journalistisk skandale. Medvirkende: Robert Redford, Cate Blanchett, Topher Grace m.fl. Instruktion: James Vanderbilt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:25  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Lewis: Mørkt stof
Lewis: Mørkt stof Andrew Crompton, amatørastronom og rektor ved Gresham College, findes død ved foden af universitetets observatorium. Sagen giver Lewis og Hathaway et sjældent indblik i universitetets hakkeorden, for de mistænkte omfatter alle fra de øvrige lektorer til universitetets portner. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Roger Temple: Warren Clarke. Instruktion: Bille Eltringham.

01:40  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Troldmandens nevø (5)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Troldmandens nevø (5) "Troldmandens nevø". Ernest Balliol ejer et firma, der sælger okkult materiale. Han befinder sig midt i en bitter strid med Aloysius Wilmington, der ligesom Balliol er medlem af Midsomers Magiske Selskab. Da Wilmington opfører et trylleshow for en gruppe børn, falder hans kvindelige assistent pludselig død om. Nogen har smurt gift på Wilmingtons redskaber, men hvem og hvorfor? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Aloysius Wilmington: Stuart Wilson. Instruktion: Richard Holthouse.

03:15  

Bonderøven (9:16) - Portbue og stik
Bonderøven (9:16) - Portbue og stik I efterårssæsonens første program viser Frank hvordan det bugner med afgrøder i køkkenhaven. Kastaniegårdens store stald skal rives ned, men den ene ende skal bevares og murværket skal udstyres med et såkaldt stik - en buet åbning hvor porten skal sidde. Det kræver en træskabelon før murerarbejdet kan begynde. Marken skal også gøres klar til vinterrapsen, så Johan og Alma må hjælpe Frank med at fjerne skræpper.

03:55  

Kender du typen? 2017 (12)
Kender du typen? 2017 (12) Hvem er det, der drøner rundt i København på en gammel havelåge, har køkkenbordet fyldt med spændende specialiteter fra ind- og udland og taler i telefon med sine forældre hver eneste dag? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud i aftenens "Kender Du Typen?", hvor de også hilser på nogle af filmverdenens helt store ikoner. Vært: Mads Steffensen

DR2

01:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

02:00  

Den falske caster (3:3)
Den falske caster (3:3)

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, JUELSMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1030050014