Juelsminde
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 18. august 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 18. august 2020

DR1

00:35  

Mord med dr. Blake (1)
Mord med dr. Blake (1) I 1959 vender lægen Lucien Blake hjem til sin fødeby, hvor han dels skal overtage sin fars praksis, dels arbejde som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder chokerer det lokale politi. Da liget af en ung kvinde fiskes op af en sø, vækker det straks mistanke hos Blake. Snart konstaterer han da også, at pigen var død, allerede inden hun havnede i vandet. Hvem står bag hendes død?

01:25  

Mord med dr. Blake (2)
Mord med dr. Blake (2) I 1959 er lægen Lucien Blake vendt hjem til sin fødeby for at overtage sin fars praksis og arbejde som retsmediciner. Blake bliver kaldt til det lokale lighus, hvor opsynsmanden er fundet myrdet. Politiinspektør Lawson vender søgelyset mod den forrige opsynsmand, der netop er blevet fyret. Men Blake er ikke sikker på, at Lawson har ret i sin mistanke.

02:25  

Kystvagten (41:68)
Kystvagten (41:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

03:10  

Bonderøven 2017 (2)
Bonderøven 2017 (2) På Kastaniegården giver Leonora så meget mælk, at Frank kan lave en særlig ost, kun bestående af mælk, æbleeddike og salt. Æblekernerne fra æblepressen bliver lagt ud på jorden, så de kan spire og blive til nye podegrene. Og på 1. salen i det nye stuehus skal væggene have farve. Det foregår ved, at der sprøjtes med grønt lerpuds.

03:40  

Guld i Købstæderne - Haderslev (1)
Guld i Købstæderne - Haderslev (1) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. I dag gælder det Haderslev. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere alle de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter bl.a. pris på et fint messing kompas fra 1700-tallet og forklarer en herre, at det, han har fundet i en container, faktisk er en antik kamelstol. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Opkøberne byder bl.a. på et guldaldermaleri, som ejerne håbede kunne give et tilskud til en indkøbstur over grænsen. Det viser sig i stedet, at prisen kan få helt andre drømme opfyldt. Undervejs hopper programmets vært Mette Bluhme Rieck på cyklen og besøger nogle af byens interessante, historiske steder og personligheder. Bl. a. møder hun den tidligere verdensmester i speedway Ole Olsen og ser hans nu guldbelagte motorcykel.

04:40  

Spise med Price: "Eviva Espana"
Spise med Price: "Eviva Espana"

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:35  

Den automatiserede fremtid
Den automatiserede fremtid Flere og flere job bliver automatiseret. Spørgsmålet er, om vi er i stand til at skabe nye job i samme takt, som de gamle forsvinder? Og hvad skal der ske med de mennesker, der bliver erstattet af kunstig intelligens og robotter? Gennem interviews med nogle af klodens mest fremtrædende økonomer og fremtidsforskere undersøger vi, hvad automatisering kommer til at betyde for fremtidens arbejdsmarked. Hvilke job vil overleve?

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gud hvor godt (4:7)
Gud hvor godt (4:7) I årtusinder har grisen haft en omdiskuteret plads på vores middagsbord.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (28)
Søpapegøjernes ø II (28)

05:15  

Pingu (25)
Pingu (25)

05:20  

Masha og Bjørnen (5)
Masha og Bjørnen (5) Fejet af benene

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (3)
Ramasjang Mysteriet V (3) Der er ballade i Ramasjang! Der er nemlig en, der har været så fræk at stjæle Brunos saltbøsse. Men hvem kan det dog være, der har brug for salt? Er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen eller en helt tredje? Se om Kristian og dagens hjælper Julie kan fange skurken!

06:00  

Ernest & Celestine (6)
Ernest & Celestine (6)

06:15  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

06:20  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (15)
Gurli Gris III (15)

07:05  

Gurli Gris III (16)
Gurli Gris III (16)

07:15  

Morgensang med Ramasjang | SODA og Hr. Skæg
Morgensang med Ramasjang | SODA og Hr. Skæg Der er dømt ægte venindehygge, når MGP-finalisterne SODA skyder dagen i gang sammen med Hr. Skæg. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

07:35  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

08:00  

Oda Omvendt II (2)
Oda Omvendt II (2) Oda Omvendt er bekymret over, at Balder har fundet sit sorte tøj frem igen. I børnehaven har Stine og de andre børn det sjovt med at lege med ler, men Amalie fra Allerhøjeste sted har pålagt Balder alle opgaver i børnehaven, og hun truer med at lukke børnehaven, hvis børnene ikke lærer at have travlt. Derfor herser både Balder og Stines fædre med hende og vil ikke lade hende lege færdigt. Men Stine henter hjælp hos Oda Omvendt, og med Odas tidszapper får Stines fædre et ordentlig skud børnetid, så alle bliver glade. Men så får Balder en lumsk idé.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

08:40  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet? I et tjørnekrat i skoven hænger der døde insekter på tornene. Hvilket dyr kan mon have sat dem på tornene? Og hvorfor?

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (12)
Vidundervovsen Vaffel (12) Vaffel på udflugt

 
DR1

09:05  

Morgensang
Morgensang Syng dagen godt i gang.

09:20  

Victoria III (2:8)
Victoria III (2:8) Victoria er gået i fødsel - alt imens optøjerne raser uden for Buckingham Palace. Dronningen må beslutte, om hun vil anvende magt mod chartisterne, eller om hun vil give dem lov til at aflevere deres krav.

10:05  

Antikkrejlerne med kendisser (118)
Antikkrejlerne med kendisser (118) Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:10  

Antikkrejlerne XIII (7)
Antikkrejlerne XIII (7) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Bøger der gør en forskel - Asta Olivia Nordenhofs "Penge på
Bøger der gør en forskel - Asta Olivia Nordenhofs "Penge på I 1990 døde 159 mennesker i en brand ombord på færgen Scandinavian Star. Baggrunden for branden er stadig uopklaret og danner bagtæppe for Asta Olivia Nordenhofs roman "Penge på lommen". Nordenhof forsøger i sin roman at skabe klarhed over sagens komplicerede akter, kommer med en skarp kapitalismekritik og udruller samtidig Kurts og Maggies ulykkelige kærlighedshistorie. Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og to læsere hver sin side af den politiske akse.

09:30  

Husdrømme VII (9:10)
Husdrømme VII (9:10) Faijerska gården i skånske Kiaby siges at være blevet bygget af kong Karl XV for at huse alle hans elskerinder og uægte børn. Nu har Karolina og Robin købt den gamle 1800-tals-gård, som i de senere år er blevet sønderrenoveret og forvandsket. Målet er at genskabe den gamle gårdfølelse og skabe et landligt drømmehjem til deres lille familie.

10:30  

Strisserne i Delhi (1:2)
Strisserne i Delhi (1:2) Byen Delhi i Indien vokser eksplosivt, og i 2016 steg antallet af forbrydelser med 20%. Der er kun 8500 politibetjente til at holde lov og orden blandt 18 millioner indbyggere. For kvinder er byen landets farligste. Derfor prøver Delhi politi at rekruttere 3000 kvindelige betjente. Den kvindelige rekrut Sonam får sin ilddåb, da en gruppe kvinder angriber politiet. Samtidigt efterforsker betjenten Amit dødstrusler og afpresning, som tilsyneladende kommer fra en fængslet gangsterboss.

11:20  

Strisserne i Delhi (2:2)
Strisserne i Delhi (2:2) Byen Delhi i Indien vokser eksplosivt, og i 2016 steg antallet af forbrydelser med 20%. Der er kun 8500 politibetjente til at holde lov og orden blandt 18 millioner indbyggere. Politiet forbereder sig på Holi-festivalen, hvor druk og kriminalitet stiger proportionelt. Ni dage inden festivalen må betjenten Arvind efterforske et brutalt mord på en 64-årig mand. Han er blevet dræbt med sværd under en parkeringsstrid. Men både politiet og retssystemet har få ressourcer at gøre godt med.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (1)
Flaskepost fra Stillehavet II (1) Denne gang skal Ivi og Jack rejse til Stillehavet sammen med deres naboer Vilja og Iben. Alle forældrene og fætter Jørgen skal også være med. Vi bygger fyrtårn af affald og gør os klar til at tage afsted

09:20  

Min lille hund Mester (6)
Min lille hund Mester (6) Mester er begyndt at sidde uden for huset og hyle. Han kan nemlig mærke en hunhund, og han længes efter hende. Hunhundens ejer er ikke glad for Mesters besøg. Han er jo ikke en racehund! Mesters hjerte er knust, og Thomas forsøger at muntre ham op ved at fortælle, at mennesker ofte har de samme følelser. Mester synes, at mennesker spilder alt for meget tid med at tænke så meget over tingene.

09:27  

Hunden Ib - siger godnat til en gris
Hunden Ib - siger godnat til en gris

09:30  

Sprinter Galore (4)
Sprinter Galore (4) Thomas og Kathrine skal ud at handle og lader Magnus og Sprinter være alene hjemme. Sprinter opdager at Magnus kan tisse og er sikker på at det er en superheltekraft, men det mener Magnus ikke det er. De to får igen lavet ballade, så Heino kommer på uanmeldt besøg, men har Magnus nu alligevel en superheltekraft, som han kan bruge til at redde situationen?

09:45  

Far, mor og bjørn - Mors dag (4:8)
Far, mor og bjørn - Mors dag (4:8) Signe glæder sig, for i dag skal hun opleve Brunos første skoledag i Bentes meget lille lilleskole. Men er Bruno overhovedet skolemoden? - og hvad siger de andre børn til at få en bjørn i klassen. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Daimi. Manus og instruktion: Wikke og Ramsussen.

10:10  

Op og hop (7)
Op og hop (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Jacinta, der tager på en drømmerejse til Frankrig.

10:20  

Junglebogen (22)
Junglebogen (22)

10:30  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

10:45  

Vilde venner (7)
Vilde venner (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave et hyggeligt bur til rævene og redde en skadeunge, der sidder fast i et fodboldmål.

11:05  

Monster Buster
Monster Buster Liv er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med tre øjne og ti ben, der kommer ind på hendes værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

11:20  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om det ensomme bogstav K, som heldigvis møder O og R.

11:45  

Min oldefars historier - Bjørnen
Min oldefars historier - Bjørnen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at pindsvinet er en farlig kriger? Tag med Lille Nørd på jagt efter pindsvin, og se hvorfor Katrine og Anders skal være "sorte-som-natten" ninjaer.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:15  

Bonderøven 2017 (3)
Bonderøven 2017 (3) Frank rejser langt væk fra Kastaniegården til en lille afsides bjerglandsby i Nepal, hvor befolkningen lever næsten 100 procent selvforsynende. Her får han masser af inspiration til sit eget lille landbrug, og ser hvor simpelt livet kan leves, når man kun har den omkringliggende natur og det lokale dyreliv at leve af. Han lærer at flette en doko, som er en kurv, man bærer på ryggen til at transportere ting i. Han hjælper med at afskalle ris, smede kniv, og til stor morskab for kvinderne i byen lærer han også at væve - det er normalt ikke noget mændene rører ved.

12:45  

Guld i Købstæderne - Haderslev (2)
Guld i Købstæderne - Haderslev (2) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Haderslev. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter blandt andet pris på en gammel nyredolk eller nossedolk, som ejeren selv har gravet op af jorden. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Opkøberne prøver blandt andet at købe en fin sølvbakke med masser af affektionsværdi, da det er ejermandens 50 år gamle svendestykke. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante steder. Fx ender hun på toppen af en gammel silo iført klatretøj.

13:45  

Hammerslag 2018 (13)
Hammerslag 2018 (13) Fyn er fin! Men hvad skal det koste at bo i første række med udsigt til havet? Det finder vi ud af i aften, når Hammerslag først lægger vejen forbi et sommerhus i Bogense med stor naturgrund ned til stranden. Dernæst går turen til Strib og et spændende dobbelthus ud til Lillebælt, før aftenen slutter i Kerteminde, hvor mæglerne skal gætte prisen på en bolig med 180 graders havudsigt. Vært: Christian Degn

14:30  

80 dage til sommerhus (2:6)
80 dage til sommerhus (2:6) Kusinerne Sara og Camilla får brug for alle døgnets timer, da de beslutter sig for både at bygge ny terrasse og begynde på sommmerhusets mest tidskrævende projekt, badeværelset. Terrassen burde være ligetil, men kusinerne opdager, at virkeligheden er en anden.

DR2

12:10  

Arkitektens Hjem: Nils Holscher (1:8)
Arkitektens Hjem: Nils Holscher (1:8) Himlen over København. Eva Harlou besøger arkitekt Nils Holscher og hans familie i deres ultramoderne lille glashus i en af Københavns gamle gader. Huset blev verdensberømt, da Oprah Winfrey viste det i sit talkshow. Huset er bygget perfekt som et fly, det er en udsigtsmaskine til nydelse af Københavns tage, men det er også et hjem for 2 voksne og 3 børn. Tilrettelæggelse: Jan Haugaard Sendt første gang 01.03.11

12:40  

Arkitektens Hjem: Anna Maria Indrio (2:8)
Arkitektens Hjem: Anna Maria Indrio (2:8) Eva Harlou besøger arkitekten Anna Maria Indrio i hendes loftslejlighed i København. Lejligheden er over 200 år gammel, men indrettet i helt ny stil - Anna Maria Indrio er født i Italien og på en gang indbygger i Rom og i København - og det nybyggede Darwin Center i London er hendes internationale gennembrud.

13:10  

Arkitektur der deler vandene (2:4) - Økonomiske eventyr
Arkitektur der deler vandene (2:4) - Økonomiske eventyr Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Især når økonomien løber løbsk. Koncerthusene i Hamborg og Reykjavik har rejst sig fra økonomiske kriser og vendt op og ned på byerne.

13:40  

En statsanklagers død: Dødsårsag selvmord?
En statsanklagers død: Dødsårsag selvmord? Konspirationsteorierne florerer: Blev Nisman myrdet, eller begik han selvmord? Sagens hovedefterforsker, Viviana Fein, er i tvivl og efterforsker begge vinkler. Mens eksperter debatterer de modstridende beviser i sagen.

14:45  

Hornsleth er død (2:4) - OK Boomer
Hornsleth er død (2:4) - OK Boomer Hornsleth mener, at der er noget galt til trods for, at han er blevet erklæret rask på hospitalet. Mikkel prøver at live ham op ved at få Veronika Katinka til at skrive et brev til ham. Der sker dog for alvor først noget, da de sammen besøger gadekunstneren SPYO, der lever på kanten af loven.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (7)
Ramajetterne III (7) Der er hedebølge i Ramasjang Lufthavn, og sveden løber ned af Ramajetterne. Der er ingen ekstra sommeruniformer, så Flummer iklæder sig en passagers røde kjole. Men er det nu en god idé?

12:50  

TV AVISEN for dyr - Uenige om alt? (9)
TV AVISEN for dyr - Uenige om alt? (9) En alpaka, der hedder Fernando, prøver at slå verdensrekorden i at fortælle flest vittigheder om dyr. Spørgsmålet er om han klarer det? Reporteren Stefan besøger en flok kaniner og marsvin, der har problemer med at bo tæt sammen. De er nemlig uenige om alt. Men kan man virkelig være uenige om alt? Det vil Stefan finde ud af. Og så er der fundet endnu en deltager til Dyrenes MGP, nemlig aben Kofi, der stiller op med sin egen sang "Jeg aber efter mig selv".

12:55  

Didrik Drage (6)
Didrik Drage (6)

13:10  

Kika og Bob (19)
Kika og Bob (19) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 1
Det store Ramasjang Mysterie 1 Kristian er blevet kidnappet, og politiet har ingen spor. My er fast besluttet på at finde ham. Men hun vil ikke gøre det alene - mon hun kan få sin ven Frede til at hjælpe? Og hvem er det, der har taget Kristian til fange?

14:00  

Kanonkongen Freja (2:8)
Kanonkongen Freja (2:8) Freja har besluttet sig for at hjælpe sin far med at blive mere modig. Derfor har hun ikke rigtig tid til at hjælpe Asger med at finde sin hund. Men da far ikke synes den kanonkongekappe, Freja har lavet til ham, giver ham noget som helst mod, tager hun med Asger. Nu skal den hund findes. Det er bare ikke sådan at finde en hund, som Asger kun lige har fået. Da alt ser aller mest sort ud kommer far, og han er helt klar til på modigste vis at hjælpe Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Mord med dr. Blake (5)
Mord med dr. Blake (5) Den årlige begonia-konkurrence kommer tragisk fra start, da hoveddommerens forkullede lig bliver fundet i et drivhus. Politiinspektør Lawson mistænker konkurrencens to største rivaler for at stå bag dommerens død. Dr. Blake er ikke enig. Slår folk virkelig hinanden ihjel over en håndfuld blomster? Eller er der noget mere skummelt på fære?

15:55  

Mord med dr. Blake (6)
Mord med dr. Blake (6) En polsk indvandrer findes død på skofabrikken, hvor han arbejdede. Dødsfaldet sætter dr. Blake på sporet af en række hæslige forbrydelser.

16:50  

Victoria III (3:8)
Victoria III (3:8) Victoria og hendes følge har slået sig ned på Isle of Wight. For Albert er ølivet den rene idyl, men Victoria får hurtigt økuller. Hun savner London og det politiske liv. Samtidig gør Victorias halvsøster sit bedste for at så splid mellem det kongelige par.

17:35  

En ny begyndelse IV (8:12)
En ny begyndelse IV (8:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

DR2

15:15  

Andersen - historien om en digter (1:2)
Andersen - historien om en digter (1:2) Man går så grueligt meget igennem. Hans liv var et mirakel. Han kom fra det nederste folkedyb, og blev i 1800-tallet en af Europas førende kunstnere. Men der gik mange år før han for alvor slog igennem med sine enestående eventyr. I rollen som H.C. Andersen ses Lars Mikkelsen. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup, Piv Bernth, og Wilfried Hauke. Sendt første gang 06.03.05

16:00  

Andersen - historien om en digter (2:2)
Andersen - historien om en digter (2:2) Hans liv var et mirakel. Han kom fra det nederste Folkedyb og blev i 1800-tallet en af Europas ledende kunstnere. Han blev berømt over hele Europa for sine fantastiske eventyr, men hele livet længdes han efter den store kærlighed. I rollen som H.C. Andersen ses Lars Mikkelsen. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup, Piv Bernth og Wilfried Hauke. Sendt første gang 13.03.05

16:50  

Disasters engineered eps.1-10
Disasters engineered eps.1-10 Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

17:35  

Disasters engineered eps.1-10
Disasters engineered eps.1-10 Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (38)
Gurli Gris VII (38)

15:15  

Gurli Gris VII (39)
Gurli Gris VII (39)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Først til mølle med den bedste kølle

16:35  

Paw Patrol (18)
Paw Patrol (18) Vovserne redder en superhund + Vovserne redder Ryders robot

17:00  

TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1)
TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1) Marsvinet Pjuske præsenterer de nyeste nyheder fra dyrenes verden til alle dyr, der kigger med derhjemme. Men hvis du er et menneske, der godt kan lide dyr, er du også velkommen til at se med. I dag kan du få svaret på hvorfor giraffer har så lange halse. Der er en efterlysning af den snedige svindlerkanin Claude. Du kan se rypen Pernille danse stepdans i Dans Med Vildt. Og til sidst er der en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

17:05  

Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt
Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt Kongeørnen er en af verdens største fugle. Den har skarpe klør, gode øjne og er en mester i at jage i de jyske skove. På lang afstand ser den en hare, som den vil fange og spise. Kongeørnen går på vingerne.

17:13  

Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben
Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben Eghjorten er en kæmpestor bille, som har et ret vildt våben. Da en han-eghjort finder en hun-eghjort, som han vil parre sig med, bliver han udfordret af en anden han-eghjort. De to hanner kommer nu op at slås.

17:15  

Bobbel og Gælles Mission - Red Skjoldborg (1:6)
Bobbel og Gælles Mission - Red Skjoldborg (1:6) Gælle og Bobbel er klar til at holde et brag af en fødselsdagsfest for Skjoldborg. Men den gamle skildpadde er blevet alvorlig syg. Gælle drager afsted for at finde havlægen og redde Skjoldborg.

17:25  

Hemmelige dyr: Den gennemsigtige vinge (1)
Hemmelige dyr: Den gennemsigtige vinge (1) Vickie på 7 år har fundet et underligt spor, måske er det vingerne fra et insekt. Så nu er Isabel på vej til Grenå, så de sammen kan finde ud af hvilket hemmeligt dyr, der bor i Vickies baghave.

17:40  

MikroMakkerne | Det hvide C
MikroMakkerne | Det hvide C

17:50  

Sikker & Søn IV (7)
Sikker & Søn IV (7) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sit eget cirkus. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kender Du Typen? - med Barnaby og badeand
Kender Du Typen? - med Barnaby og badeand Hvilken kendt dansker er til bløde krimier som Barnaby og går i karbad med en badeand? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? tager ud i sommerlandet og besøger et sommerhus ved Vesterhavet. Vært: Mads Steffensen

20:30  

Syng med! Fra skrål til skønsang
Syng med! Fra skrål til skønsang Jill kæmper med at føle sig usikker og turde give sig hen til fællesskabet. Karsten er købmand fra Djursland, han elsker John Mogensen og drømmer om at synge for til byfest, men hans kone beder ham altid holde kæft. Kan de rykke sig? Ja, siger sangcoach Katrine Muff

DR2

18:20  

Appalachia - fattig men stolt
Appalachia - fattig men stolt Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Appalachia-regionen er en af de fattigste områder i USA, men er stadig rig på historie og optimisme.

19:00  

Fantastiske Forvandlinger I - Holland (3:6)
Fantastiske Forvandlinger I - Holland (3:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen ud på en forunderlig rejse gennem nogle af Hollands mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. En gammel kirke er blevet til verdens smukkeste boghandel , mens en anden kirke er blevet til et dekadent 5-stjernet hotel. For i dag handler arkitektur ikke kun om at rive ned og bygge nyt, men om at se det smukke i det der er. Sendt første gang 25.02.2016

19:30  

Fantastiske Forvandlinger I - Tyskland (4:6)
Fantastiske Forvandlinger I - Tyskland (4:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen ud på en forunderlig rejse gennem nogle af Tysklands mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. En gigantisk luftskibshangar er blevet til en kunstig tropisk ø, en bunker fra 2. verdenskrig til kunstgalleri og verdens største kulmine er forvandlet til museum. For i dag handler arkitektur ikke kun om at rive ned og bygge nyt, men om at se det smukke i det der er. Sendt første gang 03.03.16

20:00  

Det caribiske eventyr (3:3)
Det caribiske eventyr (3:3) Caribien består af tusindvis af øer med tropisk klima, masser af hvide sandstrande omkranset af palmer, og med hver sin historie, kultur og dyreliv. Nicaraguas store kanalprojekt betyder, at nogle vil miste deres forfædres land, mens andre håber på, at kanalen vil bringe økonomisk fremgang til hele landet. Honduras' andenstørste by, San Pedro Sula, har verdens højeste mordrate, mens politiet på den smukke ø, Jamaica, gør, hvad de kan for at udrydde korruption, og i hvert fald nogle af unge, Simon Reeve møder, har fravalgt bandelivet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (5)
F for får V (5)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (8:10)
Pax' jordiske eventyr III (8:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde bibliotekar på et bibliotek. Hun hjælper med at sortere bøger, hun forvandles til en trold, hun møder små glade jordboere - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (7)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (7)

18:40  

Pyjamasheltene II (10)
Pyjamasheltene II (10)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (20)
Zorro (20) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (20)
Svampebob Firkant VIII (20)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Horisont
Horisont

21:50  

Jagten på Sveriges farligste pyroman (5:6)
Jagten på Sveriges farligste pyroman (5:6) I 2010 overvåger politiet Daggryspyromanen 24 timer i døgnet. Men mandsopdækningen kræver mange ressourcer og er svær at håndtere - og flere gange forvinder han fra politiet. Den 26. oktober 2010 sker det igen. Han ryster politiet af sig, og snart brænder det igen. Daggryspyromanen pågribes og får otte års fængsel for grov brandstiftelse. Anklagere, politi og indbyggere ånder lettet op. Nu håber man, at ti år med påsatte brande nu er slut.

22:20  

Rebecka Martinsson: Husgrunden
Rebecka Martinsson: Husgrunden Da et hotel rives ned, gør håndværkerne et uhyggeligt fund. Under gulvbrædderne ligger der et lig. Det viser sig at være Linn, en ung mor, der forsvandt 16 år tidligere. Politimanden Sven-Erik har aldrig kunnet slippe sagen, og nu sætter han alt ind på at bevise, at det er Linns eksmand, der er morderen. Samtidig kommer Rebecka ved et tilfælde tættere på sin egen historie end nogen sinde før.

23:50  

Alene i vildmarken I - Afrejsen (1:10)
Alene i vildmarken I - Afrejsen (1:10) 10 danskere sendes i dette ekstreme overlevelseseksperiment ud i den norske vildmark for at teste, hvor længe vi mennesker kan overleve på egen hånd. I total isolation og med et minimum af hjælpemidler skal de filme deres egen kamp mod sulten, kulden, den barske natur og ikke mindst mod dem selv! Målet er at overleve så længe som muligt. Den sidste der står tilbage vinder...

DR2

21:00  

Dokumania: Mord på parkeringspladsen (2:3)
Dokumania: Mord på parkeringspladsen (2:3) På trods af at politiet arresterer flere mistænkte i sagen om øksemordet på privatdetektiv Daniel Morgan, bliver ingen retsforfulgt eller dømt. Hvorfor fejler politiet i deres efterforskning?

21:45  

Dokumania: Mord på parkeringspladsen (3:3)
Dokumania: Mord på parkeringspladsen (3:3) Sagen om øksemordet på privatdetektiv Daniel Morgen har varet i 33 år og har kostet 30 millioner pund. Her bindes de kompleske tråde sammen i mordsagen. Vil nogen afsløre, hvem det var, som slog Morgan ihjel?

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Why Can't I Sleep
Why Can't I Sleep Urets display stirrer på dig gennem mørket. Klokken er tre om morgenen, og du er stadig ikke faldet i søvn. Mange mennesker kæmper med søvnproblemer. Alene i England udskriver lægerne flere end 10 millioner recepter på sovepiller hvert eneste år. I programmet undersøger førende britiske søvneksperter, hvad vi kan gøre for at sove bedre om natten. En gruppe mennesker med søvnproblemer udsættes for en række forsøg, der skal afsløre, hvorfor de ikke kan sove - og hvad de kan gøre for at ændre deres liv.

23:50  

Dødsårsag: ukendt
Dødsårsag: ukendt En pludselig, uventet død af receptpligtigt antipsykotisk medicin udløser en undersøgelse af lægemiddelindustrien og hvordan, den forvandlede en dødbringende medicin til en milliardforretning. I 2005 døde instruktøren Anniken Hoels søster, Renate, der blev behandlet med antipsykotisk medicin. Da Anniken begynder at undersøge hendes død, opdager hun, at Renate kun var et af mange ofre over hele verden. Sporene fører hende fra Norge til sundhedsstyrelserne, industrien og den politiske magt i både EU og USA.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

Mord med dr. Blake (3)
Mord med dr. Blake (3) En omrejsende sælger omkommer i en bilulykke. Politiinspektør Lawson mener, at ulykken skyldes alkohol, men dr. Blake er ikke enig. Han konkluderer, at sælgeren ikke var beruset - og at han i øvrigt var død allerede inden ulykken skete. Men hvordan døde han? Og hvorfor var han blå i ansigtet?

01:15  

Kystvagten (42:68)
Kystvagten (42:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:00  

Bonderøven 2017 (3)
Bonderøven 2017 (3) Frank rejser langt væk fra Kastaniegården til en lille afsides bjerglandsby i Nepal, hvor befolkningen lever næsten 100 procent selvforsynende. Her får han masser af inspiration til sit eget lille landbrug, og ser hvor simpelt livet kan leves, når man kun har den omkringliggende natur og det lokale dyreliv at leve af. Han lærer at flette en doko, som er en kurv, man bærer på ryggen til at transportere ting i. Han hjælper med at afskalle ris, smede kniv, og til stor morskab for kvinderne i byen lærer han også at væve - det er normalt ikke noget mændene rører ved.

02:30  

Hammerslag 2018 (12)
Hammerslag 2018 (12) I aften i Hammerslag skal hold Øst og Vest gætte priser på boliger i det eksklusive Trekantområde. Vi starter på Strandvejen i Bredballe ved Vejle med en villa, der har det vildeste vue over den naturskønne fjord. Bagefter står den på nybyg på Vejles havnepromenade, og så slutter vi af med en klassisk patriciervilla i Strib ved Middelfart med eksklusiv udsigt til begge Lillebæltsbroer. Vært: Christian Degn

03:15  

Guld i Købstæderne - Haderslev (2)
Guld i Købstæderne - Haderslev (2) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Haderslev. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter blandt andet pris på en gammel nyredolk eller nossedolk, som ejeren selv har gravet op af jorden. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Opkøberne prøver blandt andet at købe en fin sølvbakke med masser af affektionsværdi, da det er ejermandens 50 år gamle svendestykke. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante steder. Fx ender hun på toppen af en gammel silo iført klatretøj.

DR2

00:45  

Internettrolde - pas på! (1:3)
Internettrolde - pas på! (1:3) Mange både kendte og ukendte mennesker har oplevet at få deres liv ødelagt af mobning og anonyme trusler på nettet. Frankie Bridge og hendes ekspertteam har specialiceret sig i at spore sig frem til troldene. Her gælder det bl.a. modellen og realitystjernen Nicola MacLean, der gennem to år er blevet chikaneret på det groveste. Og så viser det sig, at trolden er en ung kvinde, der kæmper for at fremme sin egen modelkarriere!

01:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, JUELSMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0813164115