Juelsminde
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 18. december 2018

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 18. december 2018

DR1

00:55  

Kriminalinspektør Bancroft (4:4)
Kriminalinspektør Bancroft (4:4) Kriminalassistent Katherine Stevens har set Elizabeth Bancrofts sande jeg. Sammen med retsteknikeren Anya sætter hun alt ind på at komme til bunds i sagen, men Bancroft er ikke let at bide skeer med.

01:45  

Hercule Poirot: Lord Edgwares endeligt
Hercule Poirot: Lord Edgwares endeligt Den smukke skuespillerinde Jane Wilkinson gør ikke noget for at skjule, at hendes ægteskab med den stivnakkede Lord Edgware er en alvorlig fejltagelse. Så det er ikke nogen overraskelse, at hun havner øverst på listen over mistænkte, da hendes mand findes myrdet. Kun mesterdetektiven Hercule Poirot har svært ved at tro, at den liflige unge kvinde har gjort sig skyldig i mord. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. Instruktion: Brian Farnham.

03:25  

På sporet af det onde: Trolddomsbjerget
På sporet af det onde: Trolddomsbjerget Dr. Karin Staller hører en mystisk lyd i sit hus. Hun stormer ind på sin datters soveværelse, men for sent - hendes barn er blevet bortført. Politiet beder psykologen Richard Brock om hjælp. Den hovedmistænkte er nemlig en af Brocks patienter, Max, der er tidligere straffet for drabsforsøg på et barn. Brock er dog slet ikke sikker på, at det er Max, der har bortført den lille pige.

04:50  

Julen tur/retur - juletv
Julen tur/retur - juletv Op til jul er DR dykket ned i det store arkiv og fundet en skattekiste af mindeværdige juleklip fra DR's programmer. Det er der kommet en programserie på 3 afsnit ud af under titlen "Julen Tur/retur". 2.afsnit handler om juletv gennem tiderne, og er et tilbageblik på DRs mere eller mindre kærlige behandling af julen på tv. Lige fra hyldest af den traditionelle danske jul, til den sorteste julesatire og til den mere hjemmegjorte af slagsen.

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Vagn på floden (5:11)
Vagn på floden (5:11) På opdagelse langs Europas vandveje, fra Skagen til Sulina. Det gode skib "Plevier" sejler fra Mosel ud på Rhinen. På Torneroseborgen Rheinstein sidder tidligere operasanger Hermann Hecher, der blev ejer af en borg ved et tilfælde. Vagn får et solidt indtryk af den tyske "gemütlichkeit" i Rüdesheim, og på floden Main - grænsen mellem Nord- og Syd-Europa - besøger han verdens mindste tårn-teater i byen Sommerhausen. Fotograf: Jørgen Palmer Christiansen. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen. Sendt første gang 23.07.97

06:00  

Godsejerne (3:6)
Godsejerne (3:6) Da Sanne og Svend bad om 90 millioner kroner til at købe Gram Slot, spændte en skeptisk bankmand ben for deres plan. Men så opgav ægteparret selvejetanken, og i dag tager de til Sjælland for at besøge en vigtig forretningspartner. På Møllerup Gods har Anne Sophie og Stig satset stort på at plante hamp, som de vil bruge til at udvikle Møllerups første fødevareprodukter. Nu går fruen selv i køkkenet for at eksperimentere med en hamppesto. Hos Kristian og Maria på Ausumgaard må den travle høsttid ikke gå ud over nicheproduktionerne. Så mens Maria tager på arbejde, tager Kristian imod 50.000 nye kyllinger. Velkommen til Godsejerne!

06:30  

Søren Ryge: Tubaer i vadehavet.
Søren Ryge: Tubaer i vadehavet. I efteråret 2009 var fire tubaspillere fra Ungarn på turne i Sønderjylland. De spillede i Løgumkloster, på Rømø, på Mandø, på Fanø og i Ribe. Søren Ryge fulgte dem og fik ved samme lejlighed et kærkomment gensyn med sin hjemstavn, især alle gæssene og rylerne i marsken og Sort Sol ved Rudbøl. Sendt første gang 10.05.10

07:00  

Mr. Bean
Mr. Bean Den engelske komiker Rowan Atkinson kommer naturligvis ud for de mest pinlige ting, når han er til eksamen, går på stranden eller i kirke.

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:45  

Royalisterne (8:10)
Royalisterne (8:10) Der er bryllup i Luxemburg, da arvehertug Guillaume skal giftes. Fritidsfotografen Per tager af sted for at dække den royale begivenhed, og han sætter alt ind for at få billeder af brudeparret på balkonen. Prinsgemalen er traditionen tro i Dyrehaven til årets Hubertusjagt, og Billed-Bladets journalist Ulrik Ulriksen har fået et tip om, at han har Prins Christian, Prinsesse Isabella og Prins Felix med. Ulrik arbejder på at få en solohistorie, men konkurrencen er stor. Og så forfatter sangskriveren Kurt en sang om Prinsesse Isabella, som skal indspilles i studiet og synges af selveste Susanne Lana.

08:10  

Kender Du Typen? (2)
Kender Du Typen? (2) "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som elsker at sove på sit tag med udsigt over København. Hovedpersonen mener, at verden vil gå i stå uden gaffatape - og så hader vedkommende inderligt at stå i kø. Hvem lever sådan? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

08:55  

Jul - med Timm, Markus og Katrine (3:3)
Jul - med Timm, Markus og Katrine (3:3) Bagedystvært Timm Vladimir tager de to dommere Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo med til Trekroner, som betyder rigtig meget for Timm og hans familie. Her vil han røbe den ædle kunst at lave svinebolcher, mens de to dommere overrasker med både marcipanfrugter, marcipanbrød og honningsnitter.

DR2

00:50  

Da vi regerede landet (6:6) - Fremtidsbyggeren
Da vi regerede landet (6:6) - Fremtidsbyggeren Norsk dokumentarserie fra 2017 (Org. titel: Da vi styrte landet) Erna Solberg blev Norges første statsminister fra partiet Højre siden 1990, og det skete ikke uden angreb og bagvaskelser undervejs fra hendes egne, men hendes specielle evne til at tåle og vokse af kritik er måske nøglen til at hun til slut kunne overtage statsministerkontoret. Solberg har ikke noget imod at blive Norges svar på Angela Merkel. Serien er fortællingen om de mægtigste personer i Norge i nyere tid, det er historien om landets seks sidste, nulevende statsministre. De mødes for at tale om det helt specielle liv, det embede indebærer. De taler om håb og drømme, om magten, om mål og om tider, hvor det var allersværest.

01:30  

Hollywood og kvinder!
Hollywood og kvinder! Filmbranchen har et ligestillingsproblem. Af de bedst indtjenende, amerikanske film fra 2002-2014 havde kun fire procent en kvindelig instruktør. I de sidste 85 år er kun fire kvindelige instruktører blevet nomineret til en Oscar, og kun en, Kathryn Bigelow, har vundet. Kun få kvinder får hvert år en chance for at lave en film, men resultatet bliver sjældent anerkendt. Hvorfor er det sådan?

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:40  

The Human Limits (2:2)
The Human Limits (2:2) Mød en gruppe mennesker, der skubber til grænsen for, hvad kroppen kan præstere. Lukas Irmler mestrer balance til perfektion og går på line over de dybeste kløfter. Shi Yan Yao mediterer sig til ekstrem kropsstyrke. Gert Mittring og Rüdiger Gramm tager hovedregning til et helt nyt niveau.

02:35  

Kære Dagbog 2 (5:8)
Kære Dagbog 2 (5:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Rikke, der bare gerne vil have en g-streng og et ekstra hul i øret som alle de andre. Regitze hænger ud med sine seje venner nede i ungdomsklubben, ryger bag containerne og er vilde med alle drengene. Molly har svært med det med drengene, men måske er det i virkeligheden fordi Molly er forvirret over sin seksualitet. Og så kan du møde den gammelkloge Kathrine på sin studietur til Firenze.

03:05  

Kære Dagbog 2 (6:8)
Kære Dagbog 2 (6:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Emil, der både synes, hans arme er for tynde og hans krop for spinkel, men som samtidig er ved at koge over af selvtillid. Signe er kun forelsket i fyre fra basket - som hun ikke kender og aldrig har talt med. Pernille vil gerne rigtig være sej og for at holde styr på det hele, skriver hun en masse nytårsfortsætter ned, som hun ikke altid har lige stor succes med at overholde. Og så er der rebelske Rey, der bruger hele sine børneopsparing bag sine forældres ryg og laver sin egen navlepiercing.

03:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:32  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:05  

Red River
Red River Thomas Dunson og hans plejesøn Matthew Garth skal lede den første kvægtransport fra Texas over floden Red River og ad Chisholm-ruten til jernbanen i Missouri. For Dunson betyder den farefulde færd opfyldelsen af mange års drømme, men turen udvikler sig helt anderledes end ventet, og det kommer til et opgør mellem Dunson og Matthew. Thomas Dunson: John Wayne. Matthew Garth: Montgomery Clift. Tess Millay: Joanne Dru. Instruktion: Howard Hawks.

02:15  

Farlige bekendelser
Farlige bekendelser G8-landenes økonomiministre samles på et luksushotel for at træffe beslutninger, der vil få voldsomme følger for flere lande. Blandt gæsterne er også munken Salus, som er inviteret af Daniel Roché, direktøren for Den Internationale Valutafond. Roché vil have Salus til at høre sit skriftemål. Da Roché findes død, mistænkes Salus for mord. Ministrene frygter, at Roché har lækket deres planer, men Salus nægter at afsløre hans skriftemål. Roberto Salus: Toni Servillo. Claire Seth: Connie Nielsen. Daniel Roché: Daniel Auteuil. Instruktion: Roberto Andò.

03:55  

Lykke (8:10)
Lykke (8:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Niels forlanger en god historie, der kan rette op på SanaFortis' ramponerede omdømme, så Flemming arrangerer en skovtur for en af områdets plejehjem og sørger for, at TV er til stede og kan bevidne det rørende initiativ. En af de ældre er dog ikke med på spøgen, så det bliver Lykkes opgave at få ham af vejen, før han ødelægger udsendelsen. Thomas er begyndt at lære grønlandsk, og har fået en meget indtagende lærerinde, til Majas voksende irritation. Og Johannes og Jette vender stimulerede hjem fra USA efter at have fået spændende nye bekendtskaber. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt Anders Assing: David Dencik Thomas: Laus Høybye Maja: Mathilde Norholt Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen Flemming: Lars Brygmann Eva: Louise Mieritz Niels: Timm Vladimir Sigurd: Casper Crump Johannes: Søren Pilmark Jette: Bodil Jørgensen Endvidere: Henning Jensen, Bjarne Henriksen, Füsun Eriksen, Tina Gylling Mortensen, Thomas Mørk, Anne-Grethe Bjarup Riis, Rita Angela, Jakob Fauerby m.fl. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

04:50  

Lykke (9:10)
Lykke (9:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Lykkes kontrollerede følelsesliv udfordres igen af naboen Anders Assing, da hun pludselig opdager en hemmelighed fra hans fortid. Maja kæmper med jalousien over Thomas' grønlandske veninde, men så viser en kat pludselig vej til kærligheden. Den har Claus allerede fundet hos Ada, ganske vist før, han mødte hendes ukrainske familie. Og så modtager bestyrelsesformand Johannes Dam et vigtigt budskab fra sit totemdyr, mens Assings sekretær Gudrun endelig løser gåden om tvillingernes døde forældre. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt Anders Assing: David Dencik Thomas: Laus Høybye Maja: Mathilde Norholt Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen Flemming: Lars Brygmann Niels: Timm Vladimir Sigurd: Casper Crump Johannes: Søren Pilmark Jette: Bodil Jørgensen Endvidere: Henning Jensen, Bjarne Henriksen, Füsun Eriksen, Tina Gylling Mortensen, Torben Zeller, Therese Glahn, Jesper Hyldegaard, Martine Ølbye Hjejle, Lisbeth Poulsen, Mikhail Belinson m.fl. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

05:50  

Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys
Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys

07:10  

Madsen & Co. (24:32)
Madsen & Co. (24:32) 'Ud på ski.' Mogens glæder sig til at holde vinterferie hjemme, selv om både Max og Line hellere vil på skiferie - men Susanne har andre planer. En af hendes initiativrige unge kolleger fra banken har et tilbud til hele familien - men så ser Mogens rødt. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Desuden medvirker: Pedersen: Finn Nielsen. Henrik: Claes Bang. Læge: Lars le Dous. Manuskript: John Stefan Olsen og Lars le Dous. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

07:35  

Madsen & Co. (25:32)
Madsen & Co. (25:32) 'Max springer ud'. Max er forelsket, og hele familien synes, det er så sødt - men da det viser sig, at hans udkårne hedder Kim, går Mogens i panik. Men der er selvfølgelig noget, Mogens helt har misforstået - og det gælder ikke kun Max, men også den langbenede veninde, som Kisser har på besøg et par dage. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Pedersen: Finn Nielsen. Gerd: Tommie Schouw. Kim: Nisa Nielsen. Manuskript: Lars le Dous. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Stjernen over Betlehem
Dagens sang: Stjernen over Betlehem

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:50  

Lucky Luke - Invasion fra Mars (30)
Lucky Luke - Invasion fra Mars (30) Invasion fra Mars.

06:15  

Lucky Luke - Lola (29)
Lucky Luke - Lola (29) Lola.

06:35  

Wild Kratts (2)
Wild Kratts (2) Kapløbet om flodheste-disken

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:10  

Klassens perfekte jul (18)
Klassens perfekte jul (18) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:15  

Grizzy og lemmingerne (25)
Grizzy og lemmingerne (25)

08:20  

Grizzy og lemmingerne (26)
Grizzy og lemmingerne (26)

08:25  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør

08:50  

Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17)
Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17) Mathilde vil vinde den planlagte skattejagt, men resten af hendes hold har en helt anden mission. De vil finde ud af hvem, der står bag Den Onde Nisse. Et uventet opkald fra Den Onde Nisse bringer dem endnu tættere på sandheden.

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (14)
Den fortryllede karrusel (14) Alarm alarm!

05:10  

Søpapegøjernes ø (26)
Søpapegøjernes ø (26) Find lunden

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En lille gæst

05:25  

Ramasjang Mysteriet (7)
Ramasjang Mysteriet (7) Hvor er Georgs badekar? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

05:55  

Chuggington (26)
Chuggington (26)

06:05  

Morten Skildpadde II (23)
Morten Skildpadde II (23) Morten laver larm + Sagen om den forsvundne skoleklokke

06:30  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

06:50  

Inui (18)
Inui (18)

07:00  

Ramajetternes Jul (18:24)
Ramajetternes Jul (18:24) Øvst og Finn Falk er lige i hælene på den mystiske K. Rampus. Jagten fører dem ud til et faldefærdigt hus i en skov, og da vores to modige venner forsigtigt kigger ind af vinduet, får de sig noget af et chok.

07:15  

Selmas saga (18)
Selmas saga (18) Valborg II er styrtet ned på øerne nord for Polarcirklen. Selma vågner op i en mystisk kro, hvor der bare er sne og is. Hvor er hun mon havnet?

07:30  

Pyjamasheltene (39)
Pyjamasheltene (39)

07:40  

Gurli Gris VI (19)
Gurli Gris VI (19) Frugt

07:55  

Masha og Bjørnen (17)
Masha og Bjørnen (17) Dagens helt i skysovs

08:00  

F for får V (19)
F for får V (19)

08:10  

Byttebiksen (8)
Byttebiksen (8) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte vil lege gemmeleg og er så god til det, at Rosa ikke kan finde hende igen. Men hun har jo også travlt med at bytte med veninderne Cirkel og Sofia og Haider, der elsker karate, og som Rosa tager hjem til. Imens når Lotte at bytte med drengen Bjørn, så hun kan gemme sig igen, før Rosa kommer tilbage.

08:30  

Hemmelige dyr: Klappelyde i mosen
Hemmelige dyr: Klappelyde i mosen Kalle på 7 år har hørt underlige klappelyde ude ved mosen. Derfor har han bedt Isabel komme til Humlebæk for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der går rundt og klapper.

08:45  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

08:55  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

 
DR1

09:40  

En ny begyndelse V (8:12)
En ny begyndelse V (8:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:30  

Antikkrejlerne XII (15)
Antikkrejlerne XII (15) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XII (16)
Antikkrejlerne XII (16) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:20  

Jøde! (3:3)
Jøde! (3:3) Skal man være bange fordi man har jødisk baggrund i Danmark i 2018? Sanne Cigale er vokset op med at skulle skjule sit jødiske ophav. Nu gør hun op med sin egen frygt og vil have flere jøder til at stå frem. Hun møder bl.a. Shani, der overvejer at flytte til Israel for bedre at kunne dyrke sin jødiske identitet, og Lior der nægter at gemme sig som jøde. Endelig opfordrer psykolog Peter Elsass Sanne til at finde ud af hvilke traumer, der gemmer sig i hendes familie.

09:50  

Det franske politi indefra (3:12)
Det franske politi indefra (3:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

10:40  

Det franske politi indefra (4:12)
Det franske politi indefra (4:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

11:35  

Dans i en krigszone
Dans i en krigszone Evan Williams og Marcel Mettelsiefen møder to unge i Bagdad, der trodser den konstante vold og religiøse had for at forfølge deres drømme på Iraks eneste musik- og balletskole.

DR3

11:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:20  

Dansk Naturgas (3)
Dansk Naturgas (3) Tredie udslip med Kirsten Peüliche, Tommy Kenter, Per Pallesen og Poul Godske. Sendt første gang 1984.

09:50  

Dansk Naturgas (4)
Dansk Naturgas (4) Fjerde udslip med Kirsten Peüliche, Tommy Kenter, Per Pallesen og Poul Godske. Sendt første gang 1984.

10:15  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen Et af de helt store reklamekoryfæer - Peter Hiort, fortæller sammen med tekstforfatteren Claus Walter, om dengang de får opgaven at hælde Carlsbergs dårligt sælgende klasse A-øl "Carlsberg 25" på nye flasker og bagefter sætter en kampagne i gang, med et slogan, der rammer lige midt i tidsånden - nemlig "Natten er sort som guld". Sendt første gang 28.10.11

10:45  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen Det lille nystartede bureau med de 2 kreative hoveder Henriksen & Sieling landede den "fede" Irma kontrakt, foran de store succesfulde konkurrenter, ved et ikke velanset trick og på den måde "kick starter" bureauet og vokser sig til det "hotteste team in town". Opturen er lang og vild og Irma er med hele vejen . Sendt første gang 04.11.11

11:15  

Den gode, den onde og den virkli' sjove
Den gode, den onde og den virkli' sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Jørgen Buckhøj. Sendt første gang 1990.

11:50  

USA i farver - 1930'erne
USA i farver - 1930'erne Wall Street-krakket i 1929, der bliver efterfulgt af en verdensomspændende økonomisk depression, sætter sit præg på 1930'ernes USA. Den nyvalgte præsident Franklin D. Roosevelt forsøger med omfattende offentlige anlægsarbejder at skaffe arbejdspladser og sætte gang i økonomien. Men spiritusforbuddet bliver ophævet i 1933, og swingmusik og flyvning giver lidt opmuntring i hårde tider. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver.

DR Ultra

09:00  

Klassens Jul - D.O.N.'s fælde (18)
Klassens Jul - D.O.N.'s fælde (18) Josefine, Bertram og Martin forsøger desperat at finde ud af hvorfor, Den Onde Nisse har stjålet pengene fra klassekassen. Den Onde Nisse vil fortælle dem hvorfor på én betingelse; hvis alle kommer med på hytteturen. Der er bare et problem: Frederik er rasende på alle i klassen og nægter at tage med.

09:15  

JULTRA - Store Nørdernes julekalender (18:24)
JULTRA - Store Nørdernes julekalender (18:24) Nørderne, Kåre og Emil, er sammen med resten af Ultra-holdet klar til at gøre denne jul til den vildeste nogensinde. I dag undersøger Nørderne, om man virkelig kan smadre glas ved hjælp af julesange og høje lyde. Togvognen er pyntet op, og den store kasse med krudt, konfekt og kemikalier er fundet frem. I løbet af hele december måned bliver julen vendt på hovedet med skøre eksperimenter og vanvittige byggeprojekter. Og så bliver der konkurreret om at få den perfekte juleaften. Web: www.dr.dk/ultra

09:25  

Ultra Nas (2)
Ultra Nas (2) Kåre og Emil undersøger kroppens muskler og finder ud af, at de ikke altid gør helt, som man gerne vil have dem til. De tester, hvad der sker med pulsen, når man bliver bange - og så er vi på skadestuen med Nikolai, der har slået sin finger for anden gang.

09:50  

Hollywoods vildeste dyr I (6)
Hollywoods vildeste dyr I (6) I Hollywood bliver der lavet cowboyfilm og der er altid masser af dyr med. Joakim besøger "wranglerne", de dyretrænere som beskæftiger sig med heste, køer, får og andre husdyr, der ofte bruges til cowboyfilm. Så hvis Joakim vil lave sin helt egen cowboyfilm, må han tage det helt rigtige tøj på, før han kam overtale wranglerne til at hjælpe ham. Men er byen overhoved stor nok til både dem og Joakim?

10:10  

Dybet (4)
Dybet (4)

10:30  

Dybet (5)
Dybet (5)

10:50  

Håndboldmissionen (7) Fangeflugten
Håndboldmissionen (7) Fangeflugten Det er dag to på teambuilding-turen med Håndbold-missionen. Spillerne har overnattet i Fængslet i Horsens, og nu er tiden kommet til at de skal bryde ud! Kåre fra NØRD har arrangeret at spillerne skal rappelle ud i friheden, men det skal foregå ud af vinduet fra et 30 meter højt fængselstårn. En udfordring, der kommer til at teste spillernes grænser og samarbejdsevner.

11:05  

Håndboldmissionen (8) Exit Holger og Allan?
Håndboldmissionen (8) Exit Holger og Allan? Der er kun mødt seks spillere op til dagens træning og Jesper Jensen har nogle dårlige nyheder. Holger har brækket sin arm efter et styrt fra et klatrestativ i skolen. Det er uvist om han kan nå at blive rask, så han kan fortsætte på holdet. Holdkammeraterne Malek og Jonas er taget med ham på hospitalet, for at være der, når Holger får besked om, hvad der skal ske. Samtidig er træneren Jesper Jensen nødt til at tage en alvorlig snak med en anden spiller på holdet, der har saboteret de sidste par træninger. Håndbold-missionen er i krise!

11:15  

Verdens bedste quiz II (17)
Verdens bedste quiz II (17) S, P eller K?? Se med i dagens afsnit når deltagerne Silke og Frederikke fortæller pinlige sandheder til hjemmehjælperne og gæt selv trylletricks, når Trylle-Michael kommer på besøg.

11:30  

Besat af: Rasmus Seebach
Besat af: Rasmus Seebach "BESAT AF: Rasmus Seebach" Fire fans på 11 til 13 år kan ikke få nok af Danmarks bedst sælgende kunstner, for de er besatte af Rasmus Seebach og hans musik! Nu rykker Flora og Line, Caroline og Alberte, og stakkevis af Rasmus Seebach-plakater, direkte ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idol. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse andre Rasmus Seebach-fans til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som forhåbentligt udfordrer de fire fans i deres viden om pop-prinsen. Det bliver hyggeligt!

DR Ramasjang

09:15  

Sofus (1)
Sofus (1) Sofus lander hos Mikkel, der bor på en gård i Danmark. Der er masser af maskiner, en sød hund og mange køer. Mikkel driller sin søster, men ender med at sige undskyld, så de kan lege igen. Sofus laver 'Sofussjov' med Mikkel og dagen slutter med boblebad og en gave fra Mikkel til Sofus.

09:35  

Vi er Pelle og Maise - Søndag (1)
Vi er Pelle og Maise - Søndag (1) Pelle keder sig. Det er søndag og Maise leger med sin veninde. Pelle er lækkersulten og plager alle om slik. Til sidst lover han Maise, at hun og veninden godt må klæde ham ud, hvis hun gir' ham noget lækkert.

09:40  

Vi er Pelle og Maise - søndag (2)
Vi er Pelle og Maise - søndag (2) Maise får en veninde på besøg, og de skal lege fine damer. De sminker sig og klæder sig ud med mors tasker og flotte ting. De får lækre jordbærdrinks og leger, at de går til fest og danser.

09:45  

Skæg med bogstaver - S
Skæg med bogstaver - S Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet S, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en skat til sin øde ø.

10:10  

Vilde venner (1)
Vilde venner (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal bygge reder af dyrelort til snogene og hjælpe med at flytte en andemor og hendes 9 ællinger ud til en sø.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der findes et egern, som kan flyve? Ta' med Lille Nørd på egernjagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde nødder nok til verdens største nøddekage.

11:00  

Ramasjang Mysteriet III (5)
Ramasjang Mysteriet III (5) Hvor er Jeppe og Maries fuglekostume? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:30  

Kaj og Andrea og "fyrtøjet"
Kaj og Andrea og "fyrtøjet" Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

DR1

12:00  

Bonderøven (6:8)
Bonderøven (6:8) Familien fra Kastaniegården er i Finland sammen med nordiske håndværkervenner for at lære at bygge en åben træstammebåd og opleve udvindingen af tjære fra tjæretræ. Theresa lærer om lokal brødbagning, og fiskefælderne skal også tjekkes inden hjemrejsen.

12:45  

Made in Denmark Jul (3:3)
Made in Denmark Jul (3:3) I anledning af julen samles de syv velkendte kunsthåndværkere fra Made in Denmark i et hyggeligt juleværksted i skoven - hvor de skal dyste i unikke julekreationer. Se med og bliv selv inspireret, når kunsthåndværkerne i dette afsnit laver unikke og helt personlige julegaver til hinanden.

13:15  

Detektiv ved et tilfælde (2:9)
Detektiv ved et tilfælde (2:9) Den travle PR-guru Agatha Raisin har kvittet jobbet og købt hus i den maleriske landsby Carsely. Men Agatha kan godt glemme sine drømme om et stille liv. Den lille landsby summer af intriger, og Agatha må opklare den ene bizarre forbrydelse efter den anden.

14:00  

Detektiv ved et tilfælde (3:9)
Detektiv ved et tilfælde (3:9) Den travle PR-guru Agatha Raisin har kvittet jobbet og købt hus i den maleriske landsby Carsely. Men Agatha kan godt glemme sine drømme om et stille liv. Den lille landsby summer af intriger, og Agatha må opklare den ene bizarre forbrydelse efter den anden.

14:45  

Fader Brown (41)
Fader Brown (41) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

12:00  

Børn og thai-boksning
Børn og thai-boksning Thai-boksning er en temmelig brital sportsgren, hvor børn helt ned til syv år kæmper for rigdom og berømmelse. Mary-Ann Ochota og Daniel Bogado rapporterer.

12:25  

Bilkapring i Sydafrika
Bilkapring i Sydafrika I Sydafrika bliver mindst 30 biler kapret om dagen. Marcel Theroux og James Brabazon får lov til følge en bevæbnet enhed af sikkerhedsfolk, der jager de bevæbnede røvere og bringer de stjålne biler tilbage. Det er et yderst farligt arbejde for en privat sikkerhedsindustri, der nu er større end det sydafikanske politi og millitær tilsammen!

12:50  

Facebook - ven eller fjende (1:2)
Facebook - ven eller fjende (1:2) Marc Zuckerbergs drøm var med Facebook at skabe en 'åben og forbundet' verden. Det lyder smukt, men måske også en smule naivt. Især da firmaet selv blev så forhippet på at vokse sig store og stærke ved at høste og kapitalisere på brugernes data, at både grundlæggeren og hans nærmeste medarbejdere overhørte alle advarsler om brud på privatlivets fred og trusler mod demokratiet.

13:45  

Facebook - ven eller fjende (2:2)
Facebook - ven eller fjende (2:2) Marc Zuckerbergs drøm var med Facebook at skabe en 'åben og forbundet' verden. Det lyder smukt, men måske også en smule naivt. Især da firmaet selv blev så forhippet på at vokse sig store og stærke ved at høste og kapitalisere på brugernes data, at både grundlæggeren og hans nærmeste medarbejdere overhørte alle advarsler om brud på privatlivets fred og trusler mod demokratiet.

14:40  

Mr. Posh: Manden der svindlede for millioner
Mr. Posh: Manden der svindlede for millioner De fleste pengeaktiviterer er flyttet online i form af netbank, Mobilepay og nethandel. Det samme er krimimaliteten. En bestemt specialstyrke i politiet er på sporet af en såkaldt Mr. Posh, som flere gange har haft held til at snyde bankkunder og flytte rundt på deres penge. Her får vi et indblik i, hvor sårbare vi er, når vores personlige information ender i hænderne på de forkerte.

DR3

12:15  

Kære Dagbog 2 (5:8)
Kære Dagbog 2 (5:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Rikke, der bare gerne vil have en g-streng og et ekstra hul i øret som alle de andre. Regitze hænger ud med sine seje venner nede i ungdomsklubben, ryger bag containerne og er vilde med alle drengene. Molly har svært med det med drengene, men måske er det i virkeligheden fordi Molly er forvirret over sin seksualitet. Og så kan du møde den gammelkloge Kathrine på sin studietur til Firenze.

12:45  

Kære Dagbog 2 (6:8)
Kære Dagbog 2 (6:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Emil, der både synes, hans arme er for tynde og hans krop for spinkel, men som samtidig er ved at koge over af selvtillid. Signe er kun forelsket i fyre fra basket - som hun ikke kender og aldrig har talt med. Pernille vil gerne rigtig være sej og for at holde styr på det hele, skriver hun en masse nytårsfortsætter ned, som hun ikke altid har lige stor succes med at overholde. Og så er der rebelske Rey, der bruger hele sine børneopsparing bag sine forældres ryg og laver sin egen navlepiercing.

13:15  

Jomfruernes klub (6:6)
Jomfruernes klub (6:6) Kasper, der ikke længere er jomfru, sætter sig for at bruge sin energi på noget helt nyt. Nicolaj skal endelig på sit livs første date. Han bliver meget overrasket, da han finder ud af, at de har langt mere tilfælles end han lige regnede med. Samtidig tager Joachim til koncert, og ender helt uventet aftenen på en meget intim måde.

13:45  

Ekstreme præstationer: Mongolske kazakher
Ekstreme præstationer: Mongolske kazakher Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd rejser til Mongoliet, et barsk land, hvor kazakhiske ørnejægere har overlevet i tusinder af år. Han vil undersøge, hvordan deres kroppe har tilpasset temperaturer langt under frysepunktet, og hvordan hele deres eksistens bygger på et tæt samspil med dyrene.

14:35  

Gift ved første blik USA III (6:15)
Gift ved første blik USA III (6:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Parrene er blevet gift og er klar til at rejse på bryllupsrejse. Vil kærligheden og begæret blusse op? Eller er der en slange i Paradiset.

DR K

12:35  

Danskernes bolig (2:6)
Danskernes bolig (2:6) Vi bor i typehuse, villaer, lejligheder... Hvordan og hvorfor er disse boligformer opstået? Hvordan er de at bo i? Kristina og Thomas og deres søn Elvis bor i en 3 værelses på 85 kvm i København Nordvest. Suzanne bor i en 200 kvm herskabslejlighed fra 1884 - livsstilen ligner sig selv i herskabslejligheden, men i Nordvest er livet et helt andet nu end i 1940.

13:05  

Danskernes bolig (3:6)
Danskernes bolig (3:6) Vi bor i typehuse, villaer, lejligheder. Hvordan er disse boligformer opstået? Hvordan er de at bo i? Kim og Line bor i et murermesterhus fra 1928. En rødstensvilla, der er indbegrebet af et dansk hus. -Olav har bygget en helt ny udgave af den stilfulde villa i Ebeltoft, den koster kun 175 kr. om måneden i varme.

13:35  

aHA!
aHA! Mød Steen Springborg, Ole Ernst, Karen Thisted og Mette Fugl i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1979. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

14:20  

aHA!
aHA! Mød Brdr.Olsen, Helle og Lone Hertz i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1973. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 18.1.03

DR Ultra

12:00  

Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Alexander Husum
Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Alexander Husum Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer talentfulde Iris, Liva og Emily på kreativitet og stil - og i dag skal de konkurrere om at designe den fedste denimjakke til Alexander Husum, som han kan bruge i en Youtube-video. Desværre for Emily og Liva har Iris fået fordelen fra Helvede.

12:15  

Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Albert Dyrlund
Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Albert Dyrlund Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil - og i dag er udfordringen ekstra stor, når de skal skabe et vildt outfit, der matcher youtuberen Albert Dyrlunds personlighed. Som en del af opgaven skal de inkorporere lys i tøjet, hvilket bestemt ikke er let.

12:40  

Braceface (3)
Braceface (3) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:00  

Braceface (4)
Braceface (4) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:25  

Klassen - Kylling i fare! (99)
Klassen - Kylling i fare! (99) Klassen finder en lille levende kylling og prøver at holde det hemmeligt for lærerne. Men hvis kylling er det egentlig?

13:35  

Klassen - Tobias og Victoria : Del 1 (100)
Klassen - Tobias og Victoria : Del 1 (100) Victoria er vild med Tobias, men Tobias tror ikke på at skolens lækreste pige vil være sammen med ham.

13:45  

Sofie Linde Show II (15) - Kurt Thybo
Sofie Linde Show II (15) - Kurt Thybo I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af en af Danmarks helt store legender, boksekommentatoren Kurt Thybo. Sofies ultimativt ældste og meget livserfarne gæst deler ud af alle sine scoretricks og forsøger at lære Sofie kommenteringens kunst i en aldrig før set Mopse-kamp. Og ikke mindst så har stjernereporteren Bubber og hans assistent Jacob været til en lidt anderledes udklædningsfest. Så sæt dig til rette i sofaen og nyd din fredag aften i selskab med Sofie Linde Show.

14:15  

JULTRA - Sofie og Bubbers jul
JULTRA - Sofie og Bubbers jul Sofie & Bubber spreder juleglæde hele december og i dag slår de dørene op til den store tandlægequiz, hvor Marius på 10 år skal pranke sin intetanende ven Anton, så de forhåbentlig kan vinde en masse fede julepræmier!

14:20  

JULTRA: Bubbers Juleshow (18:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (18:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

14:30  

Isas Stepz (27)
Isas Stepz (27) Isa bliver meget irriteret, da hun opdager at Lucas er forelsket i en der hedder Lea. Ronja er sikker på, at Isa igen er blevet vild med Lucas. Isa kan ikke få det til at passe, men accepterer det, og tager straks affære ved at bilde Lea ind, at Lucas skal giftes med en anden. Men det er ret svært at koncentrere sig om Lucas og det, når Marco, der gør hende så glad, bliver ved at dukke op - og altid er sød og sjov at være sammen med.

14:45  

Isas Stepz (28)
Isas Stepz (28) Isa er forelsket i Marco, og øver sig i at skulle kysse ham for første gang. Pludselig bliver Marco helt underlig overfor hende, og det kan Isa ikke forstå. Ronja ved desværre godt hvorfor, men gør alt for at undgå at indrømme, at hun har fortalt Marco, at Isa er vild med Lucas. Det er flyttedag på danseskolen. Isa og hendes far skal flytte ind hos Sif. Elliot skal sige endeligt farvel til danseskolen. Der slæbes flyttekasser og pyntes op til fest. Isa forsøger at nærme sig Marco, men ender i madkamp i stedet for kys - Isa tvivler: vil hun nogensinde få et kys af ham hun er forelsket i?

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamse finder en hemmelig ø og bliver væk. Medvirkende: Bamse: Henrik Lykkegaard. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Joan Bentsen. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I dagens løb skal de fredselskende blomsterbørn fra Team Hippie slås med de stjerneseje Rumtosserne, der har fået wildcardet for den fedeste bil. Der bliver fuld fart frem, når holdene ræser ned ad striben, zig-zagger sig igennem Specialbanen mellem varehylderne i et supermarked, og drøner rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

13:25  

På tur med far - Lillesøster Lucia
På tur med far - Lillesøster Lucia Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal besøge Iris' lillesøster, Lucia, som bor på Møn. Derfor tegner Iris et stamtræ, så man kan se hele familien. Det bliver et stort træ, for familien er lidt rodet. Turen går ikke helt som planlagt, for Pappabilen har det pludselig ikke så godt. Og hvad gør man så? Hvordan reparerer man tingene når de er gået i stykker?

13:45  

Min mosters historier (7)
Min mosters historier (7) " DET SORTE TEGN " Theodor og Lola skal male hele skibssiden. Men det er svært at lave kedeligt matrosarbejde når der ligger en uudforsket ø i nærheden. Theodor giver Kaptajnen det sorte tegn, og så er der ellers dømt, fangeleg, dåseskjul og træklatring for alle pengene.

13:55  

Sikker & Søn IV (13)
Sikker & Søn IV (13) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, står Sikker på en skater-rampe og gør sig klar til at suse ned. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Magnus er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med grønt og slimet tøj, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:45  

Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie
Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie Denne gang besøger Stefan rotten Ellie, som bor sammen med en masse andre hunrotter. De elsker at sladre om andre dyr, så da Ellie bliver quizzet i sin viden om dyreunger, mener hun bestemt, at hun kan svare på det meste. Men spørgsmålet er bare, om Ellie altid kan stole på det sladder, som hun har hørt om de andre dyr?

DR1

15:30  

Dommer John Deed (22)
Dommer John Deed (22) To forskellige retssager bringer John Deed og Jo Mills på kant med hinanden. Samtidig fortæller Jo, at hun har planer om at gifte sig med Marc Thompson. Nyheden slår Deed ud af kurs. I frustration går han på udkig efter et slagsmål - og det går ud over indenrigsminister Neil Haughton.

17:00  

En ny begyndelse V (9:12)
En ny begyndelse V (9:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

Himalaya: En livsfarlig ekspedition (2:5)
Himalaya: En livsfarlig ekspedition (2:5) Militærmanden Levison Wood har endnu engang snøret sine vandrestøvler og er klar til et eventyr på toppen af verden. Denne gang gælder det bjergkæden Himalaya. Levison Wood har allieret sig med en lokal tolk, og sammen vandrer de gennem det smukke, men farlige nordlige Pakistan, hvor en gruppe bjergbestigere blev dræbt af terroister i 2013. På turen møder de lokale stammer, fårehyrder og finder smukke udkigsposter, før de når den militariserede grænse til Indien.

16:10  

Dit hjem under lup - invaderet af kryb
Dit hjem under lup - invaderet af kryb Insektforskeren George McGavin sætter et både usædvanligt og underholdende eksperiment op ved at fylde et hus med tusindvis af dyr, som vi normalt kalder 'skadedyr'. Forsøget giver indsigt i de økosystemer, der eksisterer lige under vores næser, især hvis man lader dyrene passe sig selv. "Man behøver ikke rejse til Afrika for at finde et fascinerende dyreliv. Det kan man finde i sit eget køkken', siger George og fylder huset med alt fra væggelus og biller til edderkopper, mus og kakerlakker.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:15  

Gift ved første blik USA III (7:15)
Gift ved første blik USA III (7:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Efter vielsen, festen og bryllupsrejsen venter nu hverdagen, hvor parrene skal lære at bo sammen.

15:55  

Mere voksen
Mere voksen Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for, hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Oscar skal til casting på et stort internationalt modelbureau, men et dramakursus sætter ham i kontakt med nogle ubehagelige følelser fra barndommen.

16:25  

Ekstremt vejr: Orkanens øje
Ekstremt vejr: Orkanens øje Ekstreme vejrforhold kan omdanne menneskers liv til mareridt på rekordtid. Hør hvordan, en britisk snowboarder er tæt på at miste livet, da han bliver fanget i en lavine på Mount Cook i New Zealand. Og få historien om et ægtepar, hvis liv kommer i overhængende fare, da en voldsom ildstorm pludslig hærger Costa del sol.

17:15  

The Human Limits (2:2)
The Human Limits (2:2) Mød en gruppe mennesker, der skubber til grænsen for, hvad kroppen kan præstere. Lukas Irmler mestrer balance til perfektion og går på line over de dybeste kløfter. Shi Yan Yao mediterer sig til ekstrem kropsstyrke. Gert Mittring og Rüdiger Gramm tager hovedregning til et helt nyt niveau.

DR K

15:10  

Dansktoppen: Hadet og elsket (1:4)
Dansktoppen: Hadet og elsket (1:4) Elsker du også (-at hade) Dansktoppen? Her ser genrens største stjerner som Keld Heick, Birthe Kjær, Johnny Reimar, Lis og Per og Johnny Hansen tilbage på deres karrierer, og fortæller historien om hvordan Dansktoppen er historien om et splittet Danmark. På den ene side har vi folket. De kan godt lide en god melodi og en tekst man kan synge med på. På den anden side har vi kultureliten. Kultureliten er stærkt repræsenteret i DR og i 60'erne ser de det som deres pligt, at beskytte folket mod de populære slagere. Men genren overlever, og historien om dansktoppen er også en historie om ublu forretningsmænd, smukke sangerinder og en masse sange du ikke kan lade være med at synge med på, uanset hvor hårdt du prøver. Første program fortæller hvordan det hele begyndte og hvorfor det blev Sverige og ikke Danmark, der løb med sejren som Nordens førende pop nation.

15:40  

De norske wienerbørn
De norske wienerbørn Efter anschluss i 1938, kom en gruppe østrigske, jødiske børn på sommerlejr i Norge. Efter lejren var det blevet så farligt for de østrigske jøder, at den norske børnepsykolog, Nina Hasvoll, på opfordring fra den jødiske menighed påtog sig ansvaret for et børnehjem. I november 1942, da det norske politi arresterede de norske jøder for at deportere dem til Auschwitz, lykkedes det på et hængende hår at redde børnene til Sverige, men da de efter krigen ønskede at komme tilbage til Norge, fordi de følte sig norske, ønskede de norske myndigheder ikke at modtage dem.

16:35  

Hitlers brutale inderkreds - Ernst Röhms fald (3:10)
Hitlers brutale inderkreds - Ernst Röhms fald (3:10) Krakket i Wall Street og den økonomiske depression er en gave til nazistpartiet. Det samme er de skiftende regeringers manglende evne til at stabilisere økonomien. Goebbels fremragende propagandamaskine skaber valgsucceser og politiske gevinster til inderkredsen. I 1932 er de eneste fjender tilbage kommunisterne og dem selv. Rigsdagsbranden tager livet af den politiske opposition, mens Göring og Himmlers komplot mod Röhm ødelægger SA i de lange knives nat.

17:30  

Hitlers brutale inderkreds - jødehad (4:10)
Hitlers brutale inderkreds - jødehad (4:10) Efter den nazistiske magtovertagelse i 1933 er der en magtkamp mellem den store krigshelt, Hermann Göring, og Hitlers spindoktor, jødehaderen Josef Goebbels. Goebbels står stærkt i partiet, da han styrer den stadig hårdere antijødiske politik. Göring ser denne magtbase som en trussel mod sig selv og planlægger at eliminere rivalen. I et forsøg på at hævde sig, udløser Goebbels i 1938 Krystalnatten, et voldeligt opgør med jødernen, der i et forfærdeligt glimt viser den brutalitet, der skal komme.

DR Ultra

15:00  

Dragehjerte (7)
Dragehjerte (7) Fars nytårsraket.

15:15  

Grizzy og lemmingerne (46)
Grizzy og lemmingerne (46)

15:20  

Scooby Doo (12)
Scooby Doo (12) Amerikansk tegnefilm. Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre. Dansk tale.

15:45  

Wild Kratts (4)
Wild Kratts (4) Termitternes kamp mod tungerne

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:20  

Junglebanden
Junglebanden

16:30  

The Thundermans (12)
The Thundermans (12)

16:50  

Sam & Cat II (13)
Sam & Cat II (13) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

17:15  

Sam & Cat II (14)
Sam & Cat II (14) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

17:40  

Klassens perfekte jul (17)
Klassens perfekte jul (17) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

17:50  

Klassens perfekte jul (18)
Klassens perfekte jul (18) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

DR Ramasjang

15:00  

Kika og Bob (18)
Kika og Bob (18) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

15:10  

Den lille prinsesse (3)
Den lille prinsesse (3) Den lille prinsesse har bestemt sig for at blive sørøver, for sørøvere er temmelig uartige. De vasker sig ikke, og de gør aldrig, hvad der bliver sagt. Men det er jo ikke altid, det er sjovt at være sørøver.

15:25  

Gurli Gris II (13)
Gurli Gris II (13) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:30  

Chuggington (7)
Chuggington (7)

15:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Den gode, gamle sherif

15:50  

Junglebogen (51)
Junglebogen (51) Lærerens kæledægge.

16:00  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

16:15  

Pyjamasheltene (42)
Pyjamasheltene (42)

16:25  

Didrik Drage (7)
Didrik Drage (7) Sneglesporet

16:40  

Pingu (18)
Pingu (18)

16:45  

Rasmus Klump (18)
Rasmus Klump (18)

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:01  

Selmas saga (18)
Selmas saga (18) Valborg II er styrtet ned på øerne nord for Polarcirklen. Selma vågner op i en mystisk kro, hvor der bare er sne og is. Hvor er hun mon havnet?

17:15  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:20  

Ramajetternes Jul (18:24)
Ramajetternes Jul (18:24) Øvst og Finn Falk er lige i hælene på den mystiske K. Rampus. Jagten fører dem ud til et faldefærdigt hus i en skov, og da vores to modige venner forsigtigt kigger ind af vinduet, får de sig noget af et chok.

17:35  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:40  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

17:55  

Albi
Albi Albi vil trylle

DR1

18:00  

Skattejægerne 2014 (16)
Skattejægerne 2014 (16) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. I aften tager Lone Riis på antikmarked og falder for den ene skæve ting efter den anden til sin vintageforretning. Antikvitetshandleren, Jesper Bo Hansen, har købt et stort parti møbler af en skole. I dag skal de hentes hjem til butikken, og Mads Ejlersen og Jens Guldsmed Thomsen bliver tilbudt en sjældenhed, når de afholder opkøbsdag i deres café i Aalbæk. Sendt første gang 30.09.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Theo & Den Magiske Talisman (18:24)
Theo & Den Magiske Talisman (18:24) Theo og Simone er fortabt i Thannanaya uden talismanen. De ikke har andet valg end at finde Hidkalderen, og bede hende om hjælp. Men vil hun overhovedet hjælpe? Nede på jorden finder Harald ud af, at der er noget helt galt med Theo, men hvad kan han gøre? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Året i kongehuset 2018
Året i kongehuset 2018

DR2

18:30  

Himalaya: En livsfarlig ekspedition (5:5)
Himalaya: En livsfarlig ekspedition (5:5) Militærmanden Levison Wood har endnu engang snøret sine vandrestøvler og er klar til et eventyr på toppen af verden. Denne gang gælder det bjergkæden Himalaya. Her vandrer han gennem landsbyer uden elektricitet, der aldrig har haft besøg af fremmede mennesker. Da han når Bhutan, er han heldig at komme med til en stor religiøs festival med begrænsede pladser.

19:15  

Kulter, tabuer og ekstrem tro
Kulter, tabuer og ekstrem tro

20:00  

Hvem dræbte Birgitte? (3:9)
Hvem dræbte Birgitte? (3:9) På den lille idylliske norske ø, Karmøy, bliver den 17-årige Birgitte Teng tæt på hjemmet i 1995 fundet brutalt voldtaget og myrdet. Drabet er stadig uopklaret. Vi følger Birgittes sidste bevægelser i Koperviks centrum, men derfra og til gerningsstedet har ingen set hende. Politiet bliver mere og mere sikker, Birgitte må være ankommet til gerningsstedet i bil.

20:45  

Hjælp, jeg er vred (4:4)
Hjælp, jeg er vred (4:4) Louise Steffensen på 30 år er ved vejs ende på kurset i Anger Management, og hun er blevet langt bedre til at håndtere de vrede følelser. Men kan hun holde fast i de nye redskaber, hun har fået, når det igen bliver hverdag, og det er let at falde tilbage i de gamle vaner? Bjørn Jakobsen er på 4-dages intensivt kursus i mindfulness-baseret stressreduktion i Ry, men har svært ved at finde sig tilrette med øvelserne og de andre deltagere. I fire programmer undersøger værten Adam Holm, der selv er en temperamentsfuld herre, hvad vrede egentlig er for en størrelse? Hvornår er vrede en positiv drivkraft? Og hvornår er vreden et ustyrligt monster? I dette program tester Adam om Louise, der tidligere har lidt af vejvrede, har rykket sig så meget, at hun kan klare en tur bag rattet i myldretiden, og samtidig overvejer Bjørn at rejse hjem fra sit mindfulness-kursus, da han ikke føler sig forstået, og hans vrede kun vokser.

DR3

18:05  

Kommer Sigmund i helvede? (2:2)
Kommer Sigmund i helvede? (2:2) Sigmund er bange for Gud og skammer sig over at være homo. Efter at være flyttet til København har Sigmund fået mod på at kaste sig ud i datinglivet, men der er stadig noget, der holder ham tilbage. Han tager derfor hjem til Jylland for at konfrontere sine forældre og få åbnet op for en samtale, han har ventet på hele sit liv. Så er spørgsmålet om han efterfølgende tør gå på sit livs første date eller ej.

18:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Da Meg endelig fylder 18 år, øjner Quagmire muligheden for en ny romantisk erobring. Men Peter opdager, at forholdet mellem hans datter og hendes nye sleske ven blomstrer. De må skilles ad for enhver pris.

19:35  

Family Guy
Family Guy Det er thanksgiving, og familien Griffin har inviteret familien Swanson på middag. Lois beder Peter om at være hensynsfuld. Thanksgiving er en trist for tid for hr. og fru Swanson, da det er årsdagen for den dag, deres søn Kevin blev dræbt i Irak. Der venter dog dem alle lidt af et chok, for under middagen træder Kevin pludselig ind ad døren!

20:00  

James Camerons historie om science fiction (6:6)
James Camerons historie om science fiction (6:6) Christopher Nolan, Keanu Reeves, Christopher Lloyd ser på, hvordan tidsrejser i science fiction-litteraturen har gjort det muligt at rette op på nogle historiske fejltagelser - samtidig med at skabe nogle fuldstændig nye?

20:45  

Superheltenes historie (6:6)
Superheltenes historie (6:6) I 1992 chokerede syv markante kunstnere hele den amerikanske tegneserieindustri ved at grundlægge deres eget selskab, Image Comics, i konkurrence med giganter som Marvel og DC Comics.

DR K

18:20  

En nævefuld dollars
En nævefuld dollars Manden uden navn rider ind i en by, der er splittet mellem to familier. John Baxter og Ramon Rojo bekriger hinanden med alle midler, og fremmede plejer at rejse videre for ikke at blive dræbt. Men den fremmede bliver og planlægger, hvordan han bedst spiller de to grupper ud mod hinanden, så han selv kan blive rig. Joe: Clint Eastwood. Marisol: Marianne Koch. Ramon Rojo: Gian Maria Volonté. Instruktion: Sergio Leone.

19:55  

Filmfestival: Clint Eastwood
Filmfestival: Clint Eastwood Per Juul Carlsen og manuskripforfatter Nikolaj Scherfig præsenterer Clint Eastwoods 'De nådesløse'.

20:00  

De nådesløse
De nådesløse William Munny har trukket sig tilbage som revolvermand, da nogle prostituerede udlover en dusør til dem, der vil dræbe de cowboys, som har skamferet én af deres veninder. Den håndfaste sherif Little Bill bryder sig ikke om dusørjægere i sin by, men Munny beslutter sig med to venner for at indkassere dusøren. Og så tegner alt til et blodigt opgør mellem loven og retfærdigheden. William Munny: Clint Eastwood. Little Bill: Gene Hackman. Ned Logan: Morgan Freeman. English Bob: Richard Harris. Instruktion: Clint Eastwood.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (12)
The Next Step III (12) Det svære valg

18:30  

KreaKampen Jul - Maling overalt (17:20)
KreaKampen Jul - Maling overalt (17:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. I dag dyster de fingerfærdige deltagere i kategorien BYG om at lave den bedste julekurv. Og kun den dygtigste og mest kreative deltager går videre til den afgørende finale om KreaKampens Juletrofæ.

18:40  

BaseBoys 2 - Kan vi stjæle sangen? Del 1 (12)
BaseBoys 2 - Kan vi stjæle sangen? Del 1 (12) Efter streamerens reklame er BaseBoys overbeviste om, at de har vundet konkurrencen. Men Stellas optræden til releasefesten er i mellemtiden gået viralt, og GoldGirls' Gunpowder-salg er strøget helt til tops. Fritz Powder overtaler BaseBoys til at prøve at stjæle GoldGirls' nye sang til deres fan-arrangement. Der er bare ét problem. Arrangementet er kun for piger.

18:50  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

19:00  

Theo & Den Magiske Talisman (17:24)
Theo & Den Magiske Talisman (17:24) Theo og Simone forsætter gennem Thannanaya. Denne gang er de fast besluttet på at finde Harald og undgå faunen, men faunen og M.C. har andre planer. De vil have fat i talismanen, så de kan komme tilbage til jorden. Hvad vil der ske med Theo og Simone hvis de mister talismanen? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:20  

Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (17:24)
Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (17:24)

19:30  

Snydt!
Snydt!

19:55  

Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (18:24)
Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (18:24)

20:05  

Klassens perfekte jul (18)
Klassens perfekte jul (18) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

20:15  

Kampen (10)
Kampen (10) Kampen for at undgå at komme i skole.

20:20  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

20:25  

ZombieLars (10:13)
ZombieLars (10:13) Heksebryggen får store konsekvenser for gruppen dagen efter

20:40  

Scooby Doo (25)
Scooby Doo (25) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (34)
F for Får (34) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Lille Roy (16)
Lille Roy (16) Trylleri

18:30  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger syr Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

18:40  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva bygger Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

18:50  

Tre venner (11)
Tre venner (11) Elias taber en tand og lægger den i et glas med vand til tandfeen. Han ligger vågen og synes, det er lidt uhyggeligt, at tandfeen skal komme ind på hans værelse, så han sætter glasset ud i køkkenet.

18:55  

Tre venner (12)
Tre venner (12) Anna har overnattet hos Elias. De har bygget en hule, som de overnatter i. Lotte kommer og leger med, men så må Anna gå med sine forældre til et voksenselskab. Da hun kommer tilbage, ser hun, at de to andre har haft det sjovt uden hende.

19:00  

Wild Kratts (2)
Wild Kratts (2) Kapløbet om flodheste-disken

19:20  

Zorro (10)
Zorro (10) Tyven Zorro

19:45  

Yakari IV (12)
Yakari IV (12)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

22:20  

Sporten
Sporten

DR2

21:15  

Efter skandalen - Krigen om Jagtvej 69
Efter skandalen - Krigen om Jagtvej 69 Ungdomshuset på Jagtvej 69 blev ryddet af politi og militær, og balladen efterfølgende fik København til at ligne en krigszone på de TV-billeder, der gik verden rundt. I dag er der stille på grunden, men intet er glemt. Mette Vibe Utzon hører. Om de unge fra dengang fortryder volden, og om tidligere Overborgmester, Ritt Bjerregaard, i dag mener, hun skulle have handlet anderledes og sikret de unge huset på Jagtvej 69.

21:30  

Jagten på den sidste Dinosaur (4:4)
Jagten på den sidste Dinosaur (4:4) Ekspeditionen har nu forladt Lac Telé. Opstemt af deres afrikanske hjælperes øjenvidne-beretninger går jagten nu ind på det næsehornslignende dyr, som flere i ekspeditionen har observeret ved deres fiskehytter. Fortællingerne er konkrete, men Mikkel tror ikke på at dyret findes - med mindre han ser det. Knuth er moderat optimist, mens den før så skeptiske Ole virker mere opsat end nogensinde. Ekspeditionen kommer via en ældre jungle beboer frem til en erkendelse - en erkendelse der både handler om dinosaurer og mennesker. Og så venter der også et resultat af Mikkels forskning. En ny dyreart kommer til verden, men hvilken?

22:00  

So ein Ding og den flyvende taxadrone (4:4)
So ein Ding og den flyvende taxadrone (4:4) Den personlige elektriske drone, der flyver dig fra sted til sted, er ikke længere ren science fiction. Sonne besøger blandt andet Airbus og Nasa for at blive klogere på fremtidens muligheder for drone-transport af mennesker. Og så bygger han sin egen drone til automatiseret transport - men det går slet ikke som han drømmer om.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Seniormagasinet
Seniormagasinet

23:05  

Walaas vilje
Walaas vilje Opvokset i en flygtningelejr på Vestbredden mens hendes mor var i israelsk fængsel, er Walaa fast besluttet på at komme igennem den benhårde indledende træning og blive en af de få kvinder i de palæstinensiske sikkerhedsstyrker - noget som ikke er nemt for en pige, der bryder alle regler. Fra Walaa er 15 til 21 oplever vi verden gennem hendes øjne, og hendes sprudlende rebelske energi. Det er første gang nogen har fået fri adgang til at filme indenfor hos de palæstinensiske sikkerhedsstyrker. Dette er en historie om en ung kvinde som overkommer voldsomme hindringer, og hen ad vejen lærer hvilke regler der bør brydes og hvilke der bør overholdes, mens hun gør al verdens negative forventninger til skamme.

23:06  

Walaas vilje
Walaas vilje Opvokset i en flygtningelejr på Vestbredden mens hendes mor var i israelsk fængsel, er Walaa fast besluttet på at komme igennem den benhårde indledende træning og blive en af de få kvinder i de palæstinensiske sikkerhedsstyrker - noget som ikke er nemt for en pige, der bryder alle regler. Fra Walaa er 15 til 21 oplever vi verden gennem hendes øjne, og hendes sprudlende rebelske energi. Det er første gang nogen har fået fri adgang til at filme indenfor hos de palæstinensiske sikkerhedsstyrker. Dette er en historie om en ung kvinde som overkommer voldsomme hindringer, og hen ad vejen lærer hvilke regler der bør brydes og hvilke der bør overholdes, mens hun gør al verdens negative forventninger til skamme.

DR3

21:25  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Graham Norton får selskab af skuespillerne Ian McKellen, Carey Mulligan og Taron Egerton, foruden crooneren Michael Buble, der også finder tid til at optræde med sangen I Only Have Eyes for You.

22:20  

Imogene
Imogene Imogene har ikke opnået den succes som manuskriptforfatter i New York, som hun drømte om. I et forsøg på at få sin ekskærestes opmærksomhed iscenesætter hun et mislykket selvmordsforsøg. For at føje spot til skade bliver hun tvunget til at flytte hjem til sin spilafhængige mor og lillebror, som hun ikke har set i årevis. Imogene: Kristen Wiig. Serena: Annette Bening. George: Matt Dillon. Instruktion: Shari Springer Berman og Robert Pulcini.

23:55  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

22:10  

Pale Rider
Pale Rider Befolkningen i Carbon Canyon er ved at blive jaget bort af områdets mægtigste mand, mineejeren Coy LaHood. De føler sig trængt af LaHood og hans mænd, der bruger alle midler til at skræmme folk fra deres jord. Men miraklet sker, da en fremmed på en gråskimmel kommer til byen. Den fremmede er prædikant, men han kan håndtere skydevåben, som ingen anden. Prædikanten: Clint Eastwood. Hull Barret: Michael Moriarty. Sarah Wheeler: Carrie Snodgress. Instruktion: Clint Eastwood.

DR Ultra

21:00  

Riisings flotte talkshow I (9)
Riisings flotte talkshow I (9) Jacob Riising slår endnu engang dørene op til sit flotte studie, når han inviterer de tyndhårede, men flotte herrer, dj'en Kato og skuespilleren Jonas Schmidt, indenfor til snak og fjol sit talkshow. Jonas Schmidt kan fortælle om sin store passion for skydevåben, og Jacob udfordrer ham til duel. Kato har taget sin lærling, Simon på 13 år, med, og Simon spiller et sæt og pumper stemningen op. Cecilie fra MGP giver nummeret Ingen som dig, og én af gæsterne må risikere liv og lemmer i "Rul en kendt".

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Taggart: Helvedes ild (1:2)
Taggart: Helvedes ild (1:2) Whisky-millionæren James Martin findes brutalt myrdet i sit hjem, offer for hvad der ligner et satanistisk ritualdrab. Hovedmistanken hviler på Martins søn og enearving, Greg. Men efter flere måneder er der stadig ingen beviser mod Greg, så Jackie Reid går undercover i håb om at lokke en tilståelse ud af den pigeglade playboy. Med livet som indsats. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Marcus DF White.

00:50  

Hercule Poirot: Mord i solen
Hercule Poirot: Mord i solen Efter et ildebefindende bliver Poirot sendt på rekreation på en lille ø, hvor han har udsigt til olieterapi, flittig motion og streng diæt. Ikke den lille opdagers yndlingsmenu, men i det mindste kan han more sig med at studere de mange farverige gæster på det stilfulde hotel. Og da en smuk, ung kvindelig gæst findes kvalt, står han pludselig over for en af sin karrieres mest komplekse sager. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. Instruktion: Brian Farnham.

02:30  

I farezonen (19:61)
I farezonen (19:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

03:20  

Bonderøven (5:8)
Bonderøven (5:8) Kartoflerne skal tages op, inden familien på Kastaniegården rejser til Finland. Her skal Frank sammen med svenske, norske og danske venner prøve at lave en udspændt træstammebåd. I Finland er man klar til at lære fra sig, og Frank plus venner får samtidig set, hvordan man kan udvinde tjære fra træ.

DR2

01:00  

Den idealistiske revolution
Den idealistiske revolution Det har været en almen sandhed, at mennesket er drevet af egoisme, men denne ide blevet mere og mere udfordret. Ny forskning på områder så forskellige som statsvidenskab, psykologi, sociolog og eksperimental økonomi, tvinger os til at genoverveje menneskets adfærd og motivation. Hvis, der er stærke biologiske årsager til, at samarbejde slår egoisme, og at uegennytte er en del af menneskets natur, bør man måske begynde at indrette samfundet efter det!

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:35  

Ekstreme præstationer: Mongolske kazakher
Ekstreme præstationer: Mongolske kazakher Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd rejser til Mongoliet, et barsk land, hvor kazakhiske ørnejægere har overlevet i tusinder af år. Han vil undersøge, hvordan deres kroppe har tilpasset temperaturer langt under frysepunktet, og hvordan hele deres eksistens bygger på et tæt samspil med dyrene.

01:20  

Ekstreme præstationer: Jæger-samler
Ekstreme præstationer: Jæger-samler Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd slutter sig her til en traditionel afrikansk nomadisk stamme for at leve som jæger-samler - kilden til overlevelse består i indsamling af spiselige planter og nødder samt jagt.

02:05  

Kære Dagbog 2 (7:8)
Kære Dagbog 2 (7:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Eva, der var vred på alt og alle! Der er også den selvtillidsfyldte, Heidi, der kommer fra en lille jysk landsby, hvor hun forelsker sig i den eneste "eksotiske" fyr. Maya føler sig tyk og kan ikke forstå, hvorfor man ikke bare kan fjerne det usunde fra pizzaerne? Og så er der Malene, der kun går op i to ting, nemlig drenge og fester.

02:35  

Kære Dagbog 2 (8:8)
Kære Dagbog 2 (8:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Cathrine, der skriver taler og lægger planer for få fingrene i sin udkårne, Thomas. Line havde som teenager utrolig meget selvtillid, hun ryger og hader kvinder i 40'erne. Barbara spiser pizza flere gange om ugen, fordi hun er så forelsket i den lokale pizzafyr Kenan - men bliver de nogensinde kærester? Og så er der My, der bruger sin dagbog som en Gud og håber, den kan hjælpe hende med at blive mere populær såvel som få noget federe tøj fra H&M.

03:05  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:00  

En nævefuld dollars
En nævefuld dollars Manden uden navn rider ind i en by, der er splittet mellem to familier. John Baxter og Ramon Rojo bekriger hinanden med alle midler, og fremmede plejer at rejse videre for ikke at blive dræbt. Men den fremmede bliver og planlægger, hvordan han bedst spiller de to grupper ud mod hinanden, så han selv kan blive rig. Joe: Clint Eastwood. Marisol: Marianne Koch. Ramon Rojo: Gian Maria Volonté. Instruktion: Sergio Leone.

01:40  

Factory Girl
Factory Girl I 1965 møder den smukke, unge overklassepige Edie Sedwick Andy Warhol. Snart er hun fast inventar i The Factory, Warhols løsslupne kunstnerparadis, hvor kreative typer af enhver art skaber kunst om dagen og holder vilde fester om natten. Edie bliver Warhols muse og hele USA's mediedarling, men den unge kvindes fald fra tinderne bliver lige så brat som hendes opstigning. Edie Sedgwick: Sienna Miller. Andy Warhol: Guy Pearce. Musikeren: Hayden Christensen. Instruktion: George Hickenlooper.

03:05  

Lykke (9:10)
Lykke (9:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Lykkes kontrollerede følelsesliv udfordres igen af naboen Anders Assing, da hun pludselig opdager en hemmelighed fra hans fortid. Maja kæmper med jalousien over Thomas' grønlandske veninde, men så viser en kat pludselig vej til kærligheden. Den har Claus allerede fundet hos Ada, ganske vist før, han mødte hendes ukrainske familie. Og så modtager bestyrelsesformand Johannes Dam et vigtigt budskab fra sit totemdyr, mens Assings sekretær Gudrun endelig løser gåden om tvillingernes døde forældre. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt Anders Assing: David Dencik Thomas: Laus Høybye Maja: Mathilde Norholt Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen Flemming: Lars Brygmann Niels: Timm Vladimir Sigurd: Casper Crump Johannes: Søren Pilmark Jette: Bodil Jørgensen Endvidere: Henning Jensen, Bjarne Henriksen, Füsun Eriksen, Tina Gylling Mortensen, Torben Zeller, Therese Glahn, Jesper Hyldegaard, Martine Ølbye Hjejle, Lisbeth Poulsen, Mikhail Belinson m.fl. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, JUELSMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1213232214