Juelsminde
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: fredag d. 31. januar 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: fredag d. 31. januar 2020

DR1

00:15  

Bryllup, begravelse og dåb (2:2)
Bryllup, begravelse og dåb (2:2) Efter et uventet dødsfald sættes alt på spidsen, og Grace må klare sig på egen hånd. Begravelsen samler igen de to familier. Det hele fører til et sammenstød, hvor de svimlende sandheder kommer frem i lyset.

01:45  

Kriminalkommissær Foyle (22)
Kriminalkommissær Foyle (22) "Forræderen". August 1945. Foyles afløser er endelig ankommet, men før den erfarne kommissær kan sige farvel til politiarbejdet, er der en sidste sag, der tiltrækker sig hans opmærksomhed. Et medlem af det britiske frikorps, der kæmpede på nazisternes side, risikerer dødsstraf for forræderi. Foyle undrer sig over, at den unge mand nægter at tale sin egen sag. Hvad er det, han ønsker at skjule? Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Stuart Orme.

03:15  

Bonderøven 2009 (16)
Bonderøven 2009 (16) Frank har fået fat i et enestående tærskeværk fra krigens tid, så nu skal der tærskes korn! Men først skal han have fat i en motor til den vidunderlige maskine. Frank får også besøg af en gammel karl, der arbejdede på gården i 50´erne. Og så går han i gang med julegaven til Theresa. Sendt første gang 29.11.09

03:45  

Kender Du Typen? 2015 (3)
Kender Du Typen? 2015 (3) Der bliver trængsel i Kender du typen?, når livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup besøger en kendt dansker, der deler beskedne 67 kvadratmeter med sin kæreste og to børn. Det kan være noget af en udfordring, især fordi der hverken følger kælder- eller loftsrum med til lejligheden. Der er dog en helt særlig grund til, at de ikke nænner at flytte. Se hvordan det hænger sammen i aften i Kender du typen? Vært: Mads Steffensen

04:30  

Hammerslag 2017 (19)
Hammerslag 2017 (19) Der er en første gang for alting, og i aften har Hammerslag sin debut i både den charmerende by Præstø og på den idylliske lille ø Nyord, som ligger nord for Møn. Vi starter på netop Nyord, som er så populær at husene bliver revet væk. Derefter går turen ind til fastlandet og til en landejendom i fredelige, naturlige omgivelser. Vi slutter af med at sende hold øst og vest ind i midten af den charmerende gamle havneby Præstø - og hvad koster så en fin patriciervilla hernede 1 times kørsel fra København.. Vært: Christian Degn

05:15  

Skattejægerne
Skattejægerne På Nørrebro handler Søren Falk med et parti møbler ud fra devisen "køb billigt - sælg dyrt". Men det er ikke alle kunder, der hopper på hans forretningstrick. Marskandiserne Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen tager på indkøbstur i Skagen og gør gode kup til deres butik. Og antikvitetshandleren Lasse Petersen kører fra Aabenraa til Fyn for at byde på varer i et privat hjem.

05:45  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:15  

Søren Ryge: Hjemmefra - Blomster og ukrudt
Søren Ryge: Hjemmefra - Blomster og ukrudt Søren Ryge ta'r en tur igennem sin april-have - med alle forårsblomsterne og alt ukrudtet, der er på vej. Hunden er selvfølgelig med.

06:45  

Kattekillinger
Kattekillinger Tre katte, tre skæbner, tre forskellige verdener. En killing fødes på en gård i Frankrig og lærer hurtigt at fange mus. I Tokyo er der katte, der lever hele deres liv på katte-barer som gæsternes vamsede legetøj. I Grækenland lever katte vildt, og deres overlevelse afhænger udelukkende af deres instinkter. Vi følger de tre meget forskellige katte-liv for at se, om deres opvækst har indflydelse på de medfødte instinkter.

07:35  

Lortemor (4:4)
Lortemor (4:4) Vi føler ansvaret for vores børns opdragelse alene er vores, selv om vi sender vores børn flere og flere timer i institution. Det giver dårlig samvittighed at overlade ansvaret til de pressede pædagoger. Mister vi kontrollen for vores børns ve og vel?

08:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

00:25  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:25  

Forbrydelse og straf (4:6) - Prøveløsladelse
Forbrydelse og straf (4:6) - Prøveløsladelse Retsvæsenet i Storbritannien er i krise. Men hvorfor? Gennem seks afsnit undersøger vi årsagerne og sætter politiets arbejde, domstolene og kriminalforsorgen under lup. Denne gang følger vi William, der har afsonet 15 års fængsel for mordforsøg og nu forbereder sig på sin prøveløsladelse. Bør han få lov til at komme tilbage til samfundet, eller er han stadig for farlig?

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Mit hemmelige liv i Scientology
Mit hemmelige liv i Scientology Dansk reportageserie fra 2014 Helene er opvokset i Scientology og var som 15-årig klar til at give sit liv til organisationen i 1 milliard år. I dette program åbner hun døren til sit hemmelige liv i Scientology og fortæller om en opvækst med Thetaner og L. Ron. Hubbard. Og hvordan det er at miste hele sin verden. Sendt først gang 11.11.2014

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (14)
Den lille prinsesse (14) Den lille prinsesse er for lille. Der er så mange ting, hun ikke kan nå. Så hun bestemmer sig for at gøre alt for at vokse. Men det går jo ikke så hurtigt.

05:20  

Masha og Bjørnen (7)
Masha og Bjørnen (7) Det søde liv

05:25  

Rosa fra Rouladegade II (7)
Rosa fra Rouladegade II (7) Når Alvilda er på besøg hos sin bedstemor er de næsten altid ude i haven, for de kan nemlig begge to godt lide blomster. De kan også begge to godt lide kager, så Alvilda tager en tur til Rouladegade for at bede Rosa om hjælp til at bage en overraskelseskage til bedstemor. Sammen forklæder de sig som en høj mand med hat og stok, og spadserer hjem til bedste, for at udspionere og finde ud af hvordan kagen skal være. Hjemme i Rosas kagehus får de brug for både fingermuskler, marcipan i mange farver og masser af flødeskum, for at bage en lagkage fuld af blomster og alt det andet bedste bedst kan lide.

05:55  

Minisekterne (29)
Minisekterne (29) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Søpapegøjernes ø II (30)
Søpapegøjernes ø II (30)

06:10  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

06:30  

Ernest & Celestine (22)
Ernest & Celestine (22)

06:45  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Gurli Gris III (7)
Gurli Gris III (7) Kompost

07:00  

Gurli Gris III (8)
Gurli Gris III (8)

07:05  

Simon
Simon

07:14  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:20  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

07:30  

Didrik Drage (22)
Didrik Drage (22)

07:45  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Kasper og Sofie II (10)
Kasper og Sofie II (10) Esther tager Kasper og Sofie med i cirkus. De griner en masse af de sjove klovne, og en selvbevist Sofie lærer, at det er helt i orden at grine af sig selv og være lidt skør og tosset en gang i mellem.

08:30  

Sprinter Galore III - Skolestart (2)
Sprinter Galore III - Skolestart (2) Magnus og Viola skal starte i skole. Sprinter er meget misundelig, så da Magnus glemmer sin skoletaske, ser Sprinter det som sin pligt og en passende undskyldning for at tage op og aflevere den og lige se lidt nærmere på, hvad det der skole er for noget.

08:55  

TV AVISEN for dyr - Aber aber efter? (2)
TV AVISEN for dyr - Aber aber efter? (2) Nyhedsværten Pjuske præsenterer de nyeste nyheder fra dyrenes verden til alle dyr, der kigger med derhjemme. I dag får du svaret på om aber aber efter. Reporteren Stefan besøger marsvinet Nullergøj, der har et godt tip til alle de kæledyr, som ikke er så glade for deres navne. Der er også en stor sportsnyhed, når det bliver afsløret hvem der har vundet VM for store dyr. Og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

 
DR1

09:00  

Landsbyhospitalet (20)
Landsbyhospitalet (20) Pokalfinalen i fodbold nærmer sig, men mr. Harper forbyder patienterne at se kampen, da den bliver sendt uden for normal tv-tid. Heldigvis er Ken som altid mand for en utraditionel løsning. Samtidig bliver dr. Ormerod kaldt ud for at hjælpe en gruppe fossil-samlere, der er styrtet ned fra en klippeskrænt - mens en dramatisk gidselaffære udspiller sig på en af hospitalets operationsstuer.

09:50  

Antikkrejlerne XVI (13)
Antikkrejlerne XVI (13) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

10:35  

Antikkrejlerne XVI (14)
Antikkrejlerne XVI (14) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:25  

Skattejægerne
Skattejægerne Gæster fra nær og fjern kommer valfartende til Vejen for at fejre Søren Sørensens 30 års jubilæum. Og den garvede bilhandler benytter lejligheden til at få solgt nogle af sine veteranbiler. Marskandiseren Søren Falk tager på loppemarked for at finde ting til sin butik. Og så er der vurderingsdag på Lykkegaard, hvor Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen får nogle specielle antikviteter mellem hænderne.

11:55  

Bonderøven 2009 (17)
Bonderøven 2009 (17) På Kastaniegården skal der slagtes gæs til jul. Frank håber, der kommer sne, så han sætter den gamle kane i stand. Theresa har besluttet sig for at bage honningkager. Frank hjælper med at lave brunkager og har lånt en gammel maskine til formålet. Der skal også støbes lys til jul. Sendt første gang 06.12.09

DR2

09:00  

Hvis vægge kunne tale (4:8)
Hvis vægge kunne tale (4:8) Lige ved siden af Storkyrkan i Stockholms historiske kerne, Gamla Stan, ligger en beboelsesejendom med aner tilbage fra 1500-tallet. I en af lejlighederne bor en familie, og Christopher vil hjælpe dem med at afdække nogle overordentlig dramatiske historier fra netop dette kvarter: Blodbad, kongemord og ekstrem fattigdom. Erika viser familien, hvordan de bedst kan være med til at vedligeholde lejligheden.

10:00  

Arving ukendt (5:5)
Arving ukendt (5:5) Maria de Fatima Magane hentede i 1974 en ung slægtning fra det krigshærgede Mocambique til Sverige. Er denne dreng, nu en voksen mand, den eneste arving efter Maria de Fatima, der døde i 2013? For første gang i sit liv vover han nu at søge efter sine rødder i Afrika, og det kommer til at ændre hans liv og give ham en ny familie.

11:00  

Arving ukendt II (1:6)
Arving ukendt II (1:6) Helge Holm vokser op i Sverige, mens hans bror vokser op i USA. Ikke en eneste gang i deres liv mødes de to brødre. Kattis Ahlström og Niklas Källner vil opfylde Helge Holms sidste ønske og finde brorens børn i USA. Kan de finde frem til arvingerne og genforene familien Holm?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (4)
Flaskepost fra Stillehavet (4)

09:20  

Vitello - køber en vidunderlig julegave
Vitello - køber en vidunderlig julegave Kun artige børn får julegaver. Vitello har ikke været rasende artig i år, så han tænker at han hellere må købe en vidunderlig julegave til Mor. Han skal bare bede om penge og finde det helt rigtige ...

09:27  

Hunden Ib - er forsvundet væk
Hunden Ib - er forsvundet væk

09:30  

Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8)
Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8) Signe ønsker sig et husdyr. Det hører med til en rigtig familie, synes hun. Bruno er helt uenig! Men hvis det endelig skulle være, så en dinosaur! De spørger professor Bjørnehøj om hjælp, men hans råd er ikke helt klart, så i stedet ringer de efter deres gode ven, Sebastian. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Sebastian Klein. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

09:55  

Mig og mine to hjem - Anemone (2)
Mig og mine to hjem - Anemone (2) Anemone er hos sin mor. Anemone elsker at bage sammen med sin veninde, men de griner begge to så meget, at mor bliver skrap.

10:00  

Vilde venner II (9)
Vilde venner II (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg for at undersøge og kastrere en hjemløs ged, og der skal bygges huler til små egernunger. Og så skal Vilde Venner redde en svane, der har forvildet sig ind i en boligblok.

10:25  

Mit kæledyr - en snog
Mit kæledyr - en snog Mike er 8 år og drømmer om at få en kornsnog. I dag får han besøg af 9-årige Lucca, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Mikes mor og far kigger med og vurderer, om Mike måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking.

10:35  

Skæg med bogstaver - Ø
Skæg med bogstaver - Ø Afsnit Ø I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Ø, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en økse i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Ø.

11:00  

Kaj og Andrea
Kaj og Andrea Kaj er syg. Så syg at han skal puttes og plejes - men hvem mon har smittet ham? Ole kommer ind, og han er også syg! De snakker om smitteveje og bakterier. Heldigvis kan patienterne synge endnu - og det bliver sygdomssangen. Nu begynder Karla også at nyse! De leger prinsessen på ærten.

11:30  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse er stolt over, at han kan ramme gennem huller med sin røde badebold - altså hvis hullet er stort nok. Det tror han hullet i kyllings rede er, men det synes Kylling bestemt ikke. Og hvad med hullet i Ællings redningskrans? Kan der ske noget, hvis man låner den uden at spørge Ælling først? Nej - det kan man ikke - synes Kylling. Bamse synes derimod, at det er ret svært at blive verdensmester og få medaljen, når man ikke må låne nogen som helst ting.

DR1

12:25  

Kender Du Typen? 2015 (4)
Kender Du Typen? 2015 (4) Kender Du Typen? besøger i aften en kendt dansker, der aldrig nogensinde har smagt en cola. Til gengæld kender hovedpersonen højskolesangbogen både forfra og bagfra og har en yndlingsfilm, som er set mere end 50 gange. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på prøve, når de skal forsøge at regne ud, hvilken kendt dansker, der har hang til sang. Vært: Mads Steffensen

13:10  

Hammerslag 2017 (20)
Hammerslag 2017 (20) Hammerslag tager i aften temperaturen på boligmarkedet i "det omvendte whiskybælte" syd for København. Først skal de to mæglerhold forsøge at gætte prisen på en charmerende lille gennemrenoveret sag fra 1777 i Karlslunde landsby. Dernæst en spritny og spændende lejlighed med havkig i Solrød Strand. Og sidst men ikke mindst et halvt dobbelthus i første række til Øresund i Karlslunde Strand med masser af lækre detaljer, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Vært: Christian Degn

14:00  

Spis og spar III (1:8)
Spis og spar III (1:8) I Horsens bor Peter og Louise sammen med deres tre børn, samt deres store Grand Danios Ozzy. Hos familien er hverdagen travl, og familiens mange fritidsaktiviteter har indflydelse på deres madvaner. Familien spiser ingen af deres måltider sammen og den store tavle med familiens madplaner, har alle i familien redigeringsret til. Det gør det svært for Peter, som har påtaget sig opgaven som familiens kok. Og så må Jesper tale et alvorsord med mor Louise, der med sin kræsenhed ikke er den bedste rollemodel for familiens børn. Der er nok at tage fat på når Sofie og Jesper kigger familiens vaner godt efter i sømmene.

14:45  

Manipulator - Løgn (1:6)
Manipulator - Løgn (1:6) Manipulator er programmet, der gør os klogere på, hvordan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen. Vi henter viden fra biologien, sociologien og hjerneforskningen. I dette program søger mentalist Jan Hellesøe viden om løgnen og tager os med til Midtsjællands gymnasium for at se, om han kan spotte en løgner blandt 60 gymnasieelever. Livsstilsekspert Anne Glad undersøger løgnens væsen sammen med evolutionspsykolog Jill Byrnit hjemme hos sig selv. For hvad handler løgnen egentlig om og hvad er det vi får ud af at lyve?

DR2

12:00  

Nixons beskidte tricks (4:4) - Watergate-skandalen
Nixons beskidte tricks (4:4) - Watergate-skandalen Richard Nixon er en af det 20. århundredes mest omdiskuterede politikere. Gennem fire programmer udforsker vi hans liv - fra hans tidlige politiske karriere, de nervepirrende tv-debatter med John F. Kennedy og til Watergate-skandalen, der tvang ham til at trække sig fra præsident-embedet. Denne gang ser vi nærmere på Nixons anden embedsperiode, der blev domineret af Watergate-skandalen og ledte til afslutningen på hans politiske karriere i 1974.

12:45  

Din forunderlige hjerne: Hvad er virkelighed?
Din forunderlige hjerne: Hvad er virkelighed? Hvad er virkelighed? Kom med dybt ind i den menneskelige hjerne, når den berømte neuroforsker David Eagleman undersøger, hvordan dens hundrede milliarder neuroner formår at omdanne alt det, den oplever til noget meningsfuldt. Er det vi ser, lugter og hører blot en illusion, der skabes inde i hovedet?

13:35  

Din forunderlige hjerne: Hvad former, hvem man bliver?
Din forunderlige hjerne: Hvad former, hvem man bliver? Hvad gør dig til dig? Kom med dybt ind i den menneskelige hjerne, når den berømte neuroforsker David Eagleman undersøger, hvordan vores personlighed, følelser og errindringer skabes gennem neural aktivitet. Er vores identitet mejslet i sten, når vi har nået voksenalderen? Eller bliver vi ved med at ændre os?

14:25  

Ekstreme togrejser II (5:6)
Ekstreme togrejser II (5:6) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Er japanske jernbaner verdens bedste? Chris er taget til den 'Opgående sols land' for på en 1.500 kilometer lang togtur at finde ud af, hvorfor japanerne er så besatte af deres jernbaner. Undervejs møder han en af arkitekterne bag højhastighedstoget, en stationsforstanders berømte kat, og en gruppe atombombeoverlevere, der kører veterantog.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en kvartfinale i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de flyvende Fodboldnørder køre imod Landsbystosserne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal køre ræs ned ad Striben, finde vej på specialbanen i labyrinten ved Egeskov Slot og - ikke mindst - ræse tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

12:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

12:45  

Kika og Bob (4)
Kika og Bob (4) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (30)
Junglebogen (30)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der kun er én hanløve i hver løveflok? Ta' med Lille Nørd på løvejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor løven brøler så højt.

13:40  

Sikker & Søn III (2)
Sikker & Søn III (2) Søn vil lave verdens højeste højdespark på et højt bjerg, men bolden triller fra ham. Søn kører efter den på cyklen, men styrter, fordi der ikke er nogen bremser på. Hvad skal Søn gøre?

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være stuntmand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "7". Heldigvis er der fødselsdag på restauranten, så de servere en stor kagemand. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

14:10  

Quizdyrene - Araen Sugar
Quizdyrene - Araen Sugar Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

14:20  

Byttebiksen (6)
Byttebiksen (6) Lotte har for travlt med at lege sørøver til at hjælpe Rosa med vasketøjet, og da hun pludselig finder et skattekort bliver hun fyr og flamme. Det får Jonathan at mærke, da han kommer forbi Byttebiksen og bliver udfordret til en drabelig fægtekamp. Også Elliot kommer forbi, for han vil bytte nogle fodboldkort, og Ellen får en helt særlig ting med hjem til sine marsvin.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:15  

Kriminalkommissær Foyle (26)
Kriminalkommissær Foyle (26) "High Castle". Eks-politimanden Foyle er blevet hyret som efterforsker af den britiske efterretningstjeneste. Året er 1946. 2. verdenskrig er forbi, men en ny, kold krig er brudt ud. En professor med bånd til en amerikansk oliebaron findes myrdet, og Foyle får til opgave at finde ud af, om amerikaneren også er i fare. Det fører ham ind i en verden præget af forretningsfolk med skumle internationale forbindelser. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Sir Alec Myerson: Rupert Vansittart. Instruktion: Stuart Orme.

16:45  

Landsbyhospitalet (22)
Landsbyhospitalet (22) En fugtig polterabend er tæt på at ende i en tragedie, da deltagerne bliver indlagt med alvorlige forgiftningssymptomer. Nogen har blandet træsprit i deres drinks, og Ken og Alun sætter deres egen efterforskning i gang for at finde ud af hvem. Samtidig forsøger dr. Ormerod at hjælpe en ældre kvinde, der ikke vil på hospitalet, selv om det kan redde hendes liv.

17:35  

Jordemoderen II (4:10)
Jordemoderen II (4:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

15:10  

Ekstreme togrejser II (6:6)
Ekstreme togrejser II (6:6) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. I Canada opdager Chris, at det faktisk er den omkring 4000 kilometer lange jernbane, som går tværs gennem landet, der i løbet af nogle få årtier har omdannet kæmpestore vildmarksområder til små bysamfund og skabt det Canada, vi kender i dag.

15:55  

Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (2:4)
Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (2:4) Som 24-årig mister Karl 6. af Frankrig sin forstand - og bringer den franske trone i fare. Det udløser en borgerkrig mellem burgunderne og armagnacerne, som Henrik 5. af England udnytter. Hundredårskrigen blusser op igen og tvinger Frankrigs gale konge til at afgive sin trone til England, når han dør. Hør, hvordan tørsten efter magt blandt datidens fyrster ændrede Europas grænser, når de episke historier rekonstrueres her.

16:40  

Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (3:4)
Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (3:4) Ludvig 11. af Frankrig var en snu strateg. Under hele sin regeringstid lagde han fælder for sine modstandere, lavede intriger, bestak og arrangerede ægteskaber - alt sammen for at bevare sit rige. Hans higen efter dominans fik stor betydning for Frankrigs udvikling, men gav ham også en masse fjender. Hør, hvordan tørsten efter magt blandt datidens fyrster ændrede Europas grænser, når de episke historier rekonstrueres her.

17:30  

Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet (1:4)
Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet (1:4) Der er fundet et babyskelet i en kasse på et tørreloft på Frederiksberg. To af ejendommens beboere, 92-årige Tove Stæhr og Sanne Gottlieb forsøger at opklare mysteriet om, hvad der sket det lille barn. En sjældent fortalt kvindehistorie om skam, sex udenfor ægteskab og døde spædbørn i tiden før den fri abort. Fru Stæhr mener, at barnet må være placeret på loftet i forbindelse med en ombygning af ejendommen. Sanne finder ud af, hvor barnet præcist lå gemt på tørreloftet. Hansigne skammede sig over, at være gravid uden at være gift. Hun fødte i skjul - og gemte det døde barn i sin kommode.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VI (26)
Gurli Gris VI (26) Snebjerget

15:10  

Gurli Gris VII (1)
Gurli Gris VII (1)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (1)
Vidundervovsen Vaffel (1) Vidundervovsen Vaffel

15:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

16:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Sherlock Jordegern

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Uafhængighedsdag

16:30  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder et tårn af pizza + Vovserne redder Aces fødselsdagsoverraskelse

16:50  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

17:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:25  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

17:30  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

17:45  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Cirkusrevyen 2012 (1:2)
Cirkusrevyen 2012 (1:2) Himlen er blå, skoven er grøn, og DR byder atter indenfor i teltet på Dyrehavsbakken. I årets Cirkusrevys første del kan man opleve Lisbet Dahl, som Europas frelser Angela Merkel. Ditte Hansen er vor statsminister Helle Thorning, der helt sikkert finder en løsning på problemerne i morgen. Henrik Lykkegaard er vores udenrigsminister Villy Søvndal, der forsøger sig på det svære engelske sprog. Ditte Hansen og Lisbet Dahl giver den som Karen Thisted og Suzanne Bjerrehus, mens Niels Ellegaard nyder livet som græker, nu hvor EU sender milliarder til landet.

DR2

18:15  

Danmark på vrangen (1:6)
Danmark på vrangen (1:6) Vold har eksisteret siden tidernes morgen, og vi har altid kommunikeret med kærtegn OG klø. Den man elsker, tugter man, og vold er blevet udført i guds navn eller i bedste mening Liv Thomsen fortæller om 1800tallets barbariske opdragelsesmetoder og om Jens Nielsen, hvis skæbne er et tragisk eksempel på, hvordan vold avler vold. Og hun tager på en tidsrejse sammen med historikere og arkæologer - fra stenalderen og opefter - for at undersøge, hvilken rolle vold har spillet i danmarkshistorien. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen Medvirkende: Jeanette Varberg, Kurt Villads Jensen, Ulrik Langen, Poul Duedahl

19:00  

Een gang strømer...(5:6)
Een gang strømer...(5:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Karl følger "den franske forbindelse", og ude i Europa udvikler tingene sig anderledes end forventet. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang 1987

19:50  

Den sorte skole: Det Stockholmske blodbad
Den sorte skole: Det Stockholmske blodbad Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion får vi forklaringen på, hvorfor svenskerne hader danskere den dag i dag. Sendt første gang 14.02.12

20:00  

The Captive
The Captive På vej hjem med sin niårige datter, Cass, stopper Matthew for at købe is. Da han kommer tilbage til sin bil, er pigen væk. Otte år senere leder Matthew stadig efter sin datter. Hans ægteskab er gået i stykker - kun sorgen synes at forbinde Matthew og hans kone. Men en dag dukker der billeder op på internettet, der antyder, at Cass stadig er i live. Matthew: Ryan Reynolds. Nicole: Rosario Dawson. Jeffrey: Scott Speedman. Instruktion: Atom Egoyan.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (19)
F for får V (19)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (10:10)
Pax' jordiske eventyr III (10:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som fisker i en fiskehavn. Hun lander i en båd, bliver fanget i fiskenettet, får en bøje i hovedet, smider pinde i vandet - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (31)
Pyjamasheltene (31)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Svampebob Firkant VII (4)
Svampebob Firkant VII (4) Fedtede fjolser + Model-svampen

19:45  

Vi' bare bjørne III (30)
Vi' bare bjørne III (30)

20:00  

Jungledyret Hugo - Fræk, flabet og fri
Jungledyret Hugo - Fræk, flabet og fri

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr

21:30  

Fury
Fury 2. verdenskrig raser. I tre år har den hårdkogte kampvognskommandør Don 'Wardaddy' Collier og hans fire mand store besætning kæmpet en nådesløs kamp mod den tyske krigsmaskine. Nu ruller Colliers Sherman-kampvogn ud på en sidste, dødsensfarlig mission bag fjendens linjer i hjertet af Nazityskland. Medvirkende: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman m.fl. Instruktion: David Ayer.

23:35  

Grammy Awards 2020
Grammy Awards 2020 Sangerinden Alicia Keys er aftenens vært, når musikkens største navne mødes til prisfest i Los Angeles. Rapperen Lizzo har mulighed for at score hele otte gyldne grammofonstatuetter, mens Billie Eilish og Lil Nas X er nomineret til seks priser hver.

DR2

21:45  

Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet (1:4)
Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet (1:4) Der er fundet et babyskelet i en kasse på et tørreloft på Frederiksberg. To af ejendommens beboere, 92-årige Tove Stæhr og Sanne Gottlieb forsøger at opklare mysteriet om, hvad der sket det lille barn. En sjældent fortalt kvindehistorie om skam, sex udenfor ægteskab og døde spædbørn i tiden før den fri abort. Fru Stæhr mener, at barnet må være placeret på loftet i forbindelse med en ombygning af ejendommen. Sanne finder ud af, hvor barnet præcist lå gemt på tørreloftet. Hansigne skammede sig over, at være gravid uden at være gift. Hun fødte i skjul - og gemte det døde barn i sin kommode.

22:30  

Deadline
Deadline

23:15  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:15  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

02:05  

Kriminalkommissær Foyle (23)
Kriminalkommissær Foyle (23) "Evighedsringen". Eks-politimanden Foyle vender hjem fra USA, og han har dårligt sat fod på britisk jord, før han kontaktes af efterretningstjenesten MI5. Året er 1946. 2. Verdenskrig er forbi, men en ny, kold krig er brudt ud. MI5 frygter, at en sovjetisk spionring forsøger at smugle atomhemmeligheder ud af landet. Og til Foyles forbløffelse hævder de endda, at hans gamle chauffør Sam er indblandet i sagen. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Hilda Pierce: Ellie Haddington. Instruktion: Stuart Orme.

03:30  

Deep State (3:8)
Deep State (3:8) Max vælger at stole på sin spionkollega Leyla. Sammen forsøger de at finde ud af, hvad der foregår. Hvorfor er MI6 begyndt at likvidere sine egne agenter? Hvad er det egentlige formål med MI6 og CIA's Iranmission? Mens Max og Leyla leder efter svarene, lander CIA-chefen Amanda Jones i London. Og hun er ikke tilfreds med sine britiske samarbejdspartnere.

DR2

00:15  

Clement om Brexit: Farvel til Storbritannien
Clement om Brexit: Farvel til Storbritannien Efter sin valgtriumf skal Boris Johnson levere, hvad han har lovet: At samle landet om Brexit. Vil det lykkes? Og kan Johnson forhindre, at Skotland og Nordirland går deres egne veje? I London, Belfast og Edinburgh spørger Clement briterne, hvad de forventer af fremtiden udenfor EU.

01:05  

Orion - manden der ville være konge
Orion - manden der ville være konge Der fíndes mange myter, men ingen så sejlivede som, at Elvis stadig lever. Men i knap fem år fra 1979-84 var det næsten rigtigt! I 1979 udsendte Elvis gamle pladeselskab, Sun Records i Memphis, albummet 'Reborn' med en ukendt sanger, Orion, der på coveret var klædt i stramme trompetbukser, iført en maske og ikke bare lignede, men lød fuldstændig som the King. Instruktøren Jeanie Finlay fortæller historien om Orion, masken og den ukendte sanger Jimmy Ellis.

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, JUELSMINDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0127035224